Amedspor zorladı ama yetmedi

Spor (GEG) - Güneydoğuekspres Gazetesi | 29.08.2024 - 10:41, Güncelleme: 29.08.2024 - 10:51 1554 kez okundu.
 

Amedspor zorladı ama yetmedi

Trendyol 1. Ligi 3. hafta karşılaşmasında Amedspor Sakaryaspor ile 0-0 beraber kaldı.Amedspor, Sakarya deplasmanda aldığı 1 puanla 16. sıraya yükseldi.
Trendyol 1. Ligi'nde 3. haftanın kapanış maçında Amedspor İstanbul'da Sakaryaspor'a konuk oldu. Güneydoğuekspres Gazetesinde yer alan habere göre, Maçın ikinci yarısında rakip sahada baskısını artıran Amedspor final paslarında başarılı olamayınca gol pozisyonlarını degerlendiremedi. Maçın ikinci yarısında rakip sahada daha fazla oyun kuran Amedspor'da oyuna sonradan giren Oktay Aydın uzaktan iki şut ile kaleyi denedi. YANAL 4 DEĞİŞİKLİK GERÇEKLEŞTİRDİ Amedspor'da ikinci yarı oyuna Oktay Aydın, Sinan Kurt, Serkan Odabaşoğlu ve Yılmaz Ceylan dahil oldu. Amedspor bu sonuçla 2 puanla haftayı 16. sırada tamamladı.
Trendyol 1. Ligi 3. hafta karşılaşmasında Amedspor Sakaryaspor ile 0-0 beraber kaldı.Amedspor, Sakarya deplasmanda aldığı 1 puanla 16. sıraya yükseldi.

Trendyol 1. Ligi'nde 3. haftanın kapanış maçında Amedspor İstanbul'da Sakaryaspor'a konuk oldu.

Güneydoğuekspres Gazetesinde yer alan habere göre, Maçın ikinci yarısında rakip sahada baskısını artıran Amedspor final paslarında başarılı olamayınca gol pozisyonlarını degerlendiremedi.

Maçın ikinci yarısında rakip sahada daha fazla oyun kuran Amedspor'da oyuna sonradan giren Oktay Aydın uzaktan iki şut ile kaleyi denedi.

YANAL 4 DEĞİŞİKLİK GERÇEKLEŞTİRDİ

Amedspor'da ikinci yarı oyuna Oktay Aydın, Sinan Kurt, Serkan Odabaşoğlu ve Yılmaz Ceylan dahil oldu.

Amedspor bu sonuçla 2 puanla haftayı 16. sırada tamamladı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.