Fırtına ve yağmur Silvan’da yaşamı felç etti

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 09.09.2024 - 23:45, Güncelleme: 10.09.2024 - 13:04 1286 kez okundu.
 

Fırtına ve yağmur Silvan’da yaşamı felç etti

Silvan’da hava sıcaklığı 40 dereceye bulurken, akşam saatlerinde yağmur sürpriziyle karşılaştı. İlçe genelinde elektrikler kesilirken, şimşeklerin çakması ile görsel şölen yaşandı.
Haber: M.Romedi YILMAZ Akşam saatlerinde Silvan ilçesinde etkili olan kuvvetli fırtına ve yağmur kısa süreliğine hayatı olumsuz etkiledi, şimşeklerin çakmasıyla gökyüzünde adeta görsel şölen yaşandı. Silvan ilçesinde akşam geç saatlerinde başlayan fırtına ve yağmur, hayatı olumsuz etkilerken, vatandaşlar arasında kısa süreliğinde panik yaşandı. Şiddetli şimşeklerin çakmasının ardından ilçe genelinde elektriklerin kesilmesine neden oldu. Silvan’da Eylül ayında ani bastıran yağmur ve fırtına yaklaşık yarım saat devam etti. Gökyüzünden ise, şimşeklerin üst üste çakmasıyla şimşeklerin dansı diye lanse edildi.
Silvan’da hava sıcaklığı 40 dereceye bulurken, akşam saatlerinde yağmur sürpriziyle karşılaştı. İlçe genelinde elektrikler kesilirken, şimşeklerin çakması ile görsel şölen yaşandı.

Haber: M.Romedi YILMAZ

Akşam saatlerinde Silvan ilçesinde etkili olan kuvvetli fırtına ve yağmur kısa süreliğine hayatı olumsuz etkiledi, şimşeklerin çakmasıyla gökyüzünde adeta görsel şölen yaşandı.

Silvan ilçesinde akşam geç saatlerinde başlayan fırtına ve yağmur, hayatı olumsuz etkilerken, vatandaşlar arasında kısa süreliğinde panik yaşandı. Şiddetli şimşeklerin çakmasının ardından ilçe genelinde elektriklerin kesilmesine neden oldu.

Silvan’da Eylül ayında ani bastıran yağmur ve fırtına yaklaşık yarım saat devam etti. Gökyüzünden ise, şimşeklerin üst üste çakmasıyla şimşeklerin dansı diye lanse edildi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.