Amedspor 1 atıp, 3 aldı

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 14.09.2024 - 21:05, Güncelleme: 15.09.2024 - 13:41 2870 kez okundu.
 

Amedspor 1 atıp, 3 aldı

Amedspor, deplasmanda karşılaştığı Bandırmaspor’u Adama Traore'nin golüyle 1-0 mağlup etti.
  TFF 1. Lig’in 5. haftasında Amedspor deplasmanda Teksüt Bandırmaspor ile karşılaştı. Amedsporlu oyuncular, Narin Güran için hazırlanan 'Çocuklar NARİNdir, Karanlıklara teslim etmeyelim!' pankartıyla çıktı. Amedspor, Adama Traore’nin 2. dakikada attığı golle maçta 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında Bandırmaspor’da kaptan Atınç Nukan, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 90 dakika boyunca maçta başka gol olmayınca Amedspor sahadan 3 puanla ayrıldı ve TFF 1. Lig'te maçfazlasıyla 5. sıraya yükseldi. Amedspor, Bandırma maçından önce sahaya Narin formasıyla çıktı TFF 1. Lig’in 5. Haftasında Amedspor deplasmanda Bandırmaspor’a konuk oldu. 16.00’da başlayan karşılaşma öncesi Amedsporlu oyuncular, Diyarbakır’da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran yazılı forma ile sahaya çıktı. Amedspor.tv’nin haberine göre , Narin Güran'a ithafen hazırlanan 'Çocuklar NARİNdir, Karanlıklara teslim etmeyelim!' pankartıyla çıkan takım sahadan 3 puanla ayrıldı ve TFF 1. Lig'te maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi.   Amedspor Teknik Direktörü: 3 puan bize moral oldu Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında oynanan Bandırmaspor - Amedspor maçının ardından Teknik Direktör Ersun Yanal, açıklamalarda bulundu. Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Amedspor deplasmanda Bandırmaspor'u 1-0 mağlup etti.  Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Ligin istikrarlı takımı Bandırmaspor, uzun süredir tecrübesiyle ligde önemli işler başarıyor ve kendi sahasında avantajlarını iyi kullanıyor. Biz ise geç kurulmuş bir takımız ve birçok oyuncumuz ilk defa bu sezon forma giyiyor. Takım olarak pek çok fedakârlık yaptık. Sonuç alarak daha iyi bir altyapı kurabileceğimiz bir süreçten geçiyoruz. Amedspor'un gerçekleştirdiği tesis ve kurumsallaşma konusundaki atılımlar, hem manevi hem de zaman açısından bizi oldukça meşgul etti. Bandırmaspor'dan aldığımız 3 puanla takımımızda moral bulduk. Bu motivasyonla sonraki maçlarda da iyi performans göstermeye devam edeceğiz. Stat ile ilgili bazı sıkıntılarımız vardı ve sağ olsun, sayın valimiz bu konuda önlemler aldı. Zirveyi zorlayan bir takımız ve bu amaçla takım için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Haber Merkezi
Amedspor, deplasmanda karşılaştığı Bandırmaspor’u Adama Traore'nin golüyle 1-0 mağlup etti.

 

TFF 1. Lig’in 5. haftasında Amedspor deplasmanda Teksüt Bandırmaspor ile karşılaştı.

Amedsporlu oyuncular, Narin Güran için hazırlanan 'Çocuklar NARİNdir, Karanlıklara teslim etmeyelim!' pankartıyla çıktı.

Amedspor, Adama Traore’nin 2. dakikada attığı golle maçta 1-0 öne geçti.

İlk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Bandırmaspor’da kaptan Atınç Nukan, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Amedspor, Ersun Yanal ile zirveye tırmanıyor

90 dakika boyunca maçta başka gol olmayınca Amedspor sahadan 3 puanla ayrıldı ve TFF 1. Lig'te maçfazlasıyla 5. sıraya yükseldi.

Amedspor, Bandırma maçından önce sahaya Narin formasıyla çıktı

Amedspor, Bandırma maçından önce sahaya Narin formasıyla çıktı

TFF 1. Lig’in 5. Haftasında Amedspor deplasmanda Bandırmaspor’a konuk oldu. 16.00’da başlayan karşılaşma öncesi Amedsporlu oyuncular, Diyarbakır’da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran yazılı forma ile sahaya çıktı. Amedspor.tv’nin haberine göre , Narin Güran'a ithafen hazırlanan 'Çocuklar NARİNdir, Karanlıklara teslim etmeyelim!' pankartıyla çıkan takım sahadan 3 puanla ayrıldı ve TFF 1. Lig'te maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi.
 

Amedspor Teknik Direktörü: 3 puan bize moral oldu

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında oynanan Bandırmaspor - Amedspor maçının ardından Teknik Direktör Ersun Yanal, açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Amedspor deplasmanda Bandırmaspor'u 1-0 mağlup etti. 
Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Ligin istikrarlı takımı Bandırmaspor, uzun süredir tecrübesiyle ligde önemli işler başarıyor ve kendi sahasında avantajlarını iyi kullanıyor. Biz ise geç kurulmuş bir takımız ve birçok oyuncumuz ilk defa bu sezon forma giyiyor. Takım olarak pek çok fedakârlık yaptık. Sonuç alarak daha iyi bir altyapı kurabileceğimiz bir süreçten geçiyoruz. Amedspor'un gerçekleştirdiği tesis ve kurumsallaşma konusundaki atılımlar, hem manevi hem de zaman açısından bizi oldukça meşgul etti. Bandırmaspor'dan aldığımız 3 puanla takımımızda moral bulduk. Bu motivasyonla sonraki maçlarda da iyi performans göstermeye devam edeceğiz. Stat ile ilgili bazı sıkıntılarımız vardı ve sağ olsun, sayın valimiz bu konuda önlemler aldı. Zirveyi zorlayan bir takımız ve bu amaçla takım için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. 
Haber Merkezi

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.