Amedspor’un yeni yönetimi belli oldu

Spor (MG) - Malabadi Gazetesi | 11.06.2024 - 19:55, Güncelleme: 12.06.2024 - 12:59 2100+ kez okundu.
 

Amedspor’un yeni yönetimi belli oldu

Amedspor'un yeni yönetimi belli oldu. Aziz Elaldı, yeniden kulüp başkanı oldu.
Çoğunluk sağlanmadığı için ertelenen Amedspor, kongresini yaptı. Aziz Elaldı, yeniden kulüp başkanlığı görevine seçildi. Yeni yönetim kurulu 31 kişiden oluştu. ELALDI'DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI Kongre sonrası açıklama yapan Amedspor Kulüp Başkan Aziz Elaldi, "Geçen sene yakaladığımız birliktelikten dolayı teşekkür ediyorum. Birliktelik bizi şampiyonluğa götürdü. Bu birliktelik umarım bizi şampiyonluğa götürür. Bu takım Kürt takımıdır. Bizim birlikteliğe ihtiyacımız var. Ayrıştırıcı bir dil bize zarar verir. Bir sportif başarıya ihtiyacımız var. Yeni bir liste oluşturduk. Görevimize devam edeceğiz. Bugün bu kulüp artıdadır. Bütün dünyaya sesimizi sporla duyuracağız” dedi. Amedspor'un yeni yönetimi şöyle:
Amedspor'un yeni yönetimi belli oldu. Aziz Elaldı, yeniden kulüp başkanı oldu.

Çoğunluk sağlanmadığı için ertelenen Amedspor, kongresini yaptı. Aziz Elaldı, yeniden kulüp başkanlığı görevine seçildi. Yeni yönetim kurulu 31 kişiden oluştu.

ELALDI'DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Kongre sonrası açıklama yapan Amedspor Kulüp Başkan Aziz Elaldi, "Geçen sene yakaladığımız birliktelikten dolayı teşekkür ediyorum. Birliktelik bizi şampiyonluğa götürdü. Bu birliktelik umarım bizi şampiyonluğa götürür. Bu takım Kürt takımıdır. Bizim birlikteliğe ihtiyacımız var. Ayrıştırıcı bir dil bize zarar verir. Bir sportif başarıya ihtiyacımız var. Yeni bir liste oluşturduk. Görevimize devam edeceğiz. Bugün bu kulüp artıdadır. Bütün dünyaya sesimizi sporla duyuracağız” dedi.

Amedspor'un yeni yönetimi şöyle:

amedspor-yonetim.jpg

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.