Silvan’da bayram şekerlerinin fiyatları ne kadar?

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 11.06.2024 - 14:35, Güncelleme: 11.06.2024 - 14:35 1934+ kez okundu.
 

Silvan’da bayram şekerlerinin fiyatları ne kadar?

Silvan ilçesinde Kurban Bayramı alışverişi yapan vatandaşların listelerinin ilk sıralarında yer alan bayram şekeri alışverişi bereketli geçmiyor.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Silvan’da vatandaşlar, alışverişe hız verdi. Bayramın olmazsa olmazı olan şekerler de listenin başında yerini alıyor. İlçede tezgahlardaki yerini alan bayram şekerleri renkli görüntüleriyle dikkatleri çekerken, esnaf şeker satışlarından memnun değil. Tadı ile ağızlarda şölen yaşatan bayram şekerlerinin farklı  ambalajlarla tezgahlardaki yerini aldığını belirten Esnaf Süphan Terim, Kurban Bayramı şeker alışverişinin Ramazan Bayramı'ndaki kadar hareketli ve bereketli olmadığını söyledi. RAMAZAN BAYRAMI İLE AYNI FİYATTA  Silvan İlçesi gazi Caddesi üzerinde bulunan esnaf, şeker fiyatlarının kilosunun 80 TL’den başladığını dile getirerek şunları söyledi:  "Bizdeki en ucuz şekerin fiyatı 80 TL, biraz daha iyi olanı 130, daha kaliteli olan ise 140 TL satıyoruz. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda da fiyatlar aynıydı. Fiyatlarda her hangi bir değişiklik yok. Kurban Bayramına sadece 5 gün kala satışlarımızda büyük bir durgunluk var. Normalde fiyatlar bu belirlediklerimizin üstü olmalıydı. Ama elimizde kalmasın diye bu fiyatlara satıyoruz. Artık eskisi gibi zaten kimse üç, dört kilo şeker almıyor. Bir kilo, en fazla iki kilo ve yarım kilo alıyorlar” diye ifade etti.    
Silvan ilçesinde Kurban Bayramı alışverişi yapan vatandaşların listelerinin ilk sıralarında yer alan bayram şekeri alışverişi bereketli geçmiyor.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Silvan’da vatandaşlar, alışverişe hız verdi. Bayramın olmazsa olmazı olan şekerler de listenin başında yerini alıyor. İlçede tezgahlardaki yerini alan bayram şekerleri renkli görüntüleriyle dikkatleri çekerken, esnaf şeker satışlarından memnun değil.

Tadı ile ağızlarda şölen yaşatan bayram şekerlerinin farklı  ambalajlarla tezgahlardaki yerini aldığını belirten Esnaf Süphan Terim, Kurban Bayramı şeker alışverişinin Ramazan Bayramı'ndaki kadar hareketli ve bereketli olmadığını söyledi.

RAMAZAN BAYRAMI İLE AYNI FİYATTA 

Silvan İlçesi gazi Caddesi üzerinde bulunan esnaf, şeker fiyatlarının kilosunun 80 TL’den başladığını dile getirerek şunları söyledi: 

"Bizdeki en ucuz şekerin fiyatı 80 TL, biraz daha iyi olanı 130, daha kaliteli olan ise 140 TL satıyoruz. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda da fiyatlar aynıydı. Fiyatlarda her hangi bir değişiklik yok. Kurban Bayramına sadece 5 gün kala satışlarımızda büyük bir durgunluk var. Normalde fiyatlar bu belirlediklerimizin üstü olmalıydı. Ama elimizde kalmasın diye bu fiyatlara satıyoruz. Artık eskisi gibi zaten kimse üç, dört kilo şeker almıyor. Bir kilo, en fazla iki kilo ve yarım kilo alıyorlar” diye ifade etti.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.