Evde bakım hizmetleri devam ediyor

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 23.08.2024 - 17:15, Güncelleme: 23.08.2024 - 17:15 1680 kez okundu.
 

Evde bakım hizmetleri devam ediyor

Silvan kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kayıtlı Hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç 280 vatandaşa Evde Bakım Hizmeti görüyor.
Haber: M.Romedi YILMAZ Vefa Evde Yaşlı Bakım desteği projesi kapsamında, Silvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Daynışma Vakfı ekipleri ilçede 65 yaş ve üzeri vatandaşlara Evde Bakım Hizmeti veriyor.  Vefa Evde Bakım Hizmeti kapsamında ilçede bulunan tüm hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç 280 vatandaş faydalanıyor. 280 VATANDAŞIMIZA HİZMET VERİLİYOR Vefa Evde Yaşlı Bakım desteği Projesi kapsamında evde bakım hizmetine gereksinim duyan hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç olmak üzeri vatandaşlara Evde Bakım Hizmeti verdiklerini belirten Silvan Kaymakamı Hasan Uğuz, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kayıtlı hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç ve evde yalnız yaşayan, evde kişisel temizliklerine yardımcı olabilecek başka bir yakını bulunmayan ve hem ev temizliği, yemek hem de kişisel bakımları için yeterli kazanca sahip olmayan yaşlılarımız için Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Evde Bakım Birimimizi hizmet vermeye devam ediyor. Evde Bakım Birimimizde görevli 16 personelimizden biri olan Personelimiz yaşlılarımızın şeker, tansiyon ve ateş ölçümlerini düzenli olarak yaparak, gerek gördüğünde hastaneye sevkini yaptığı için yaşlılarımızın bazı hastalıklarda erken tanı almasına vesile oluyor. Ekibin içerisinde yer alan Kuaförümüz yaşlılarımızın saç, tırnak ve cilt bakımlarıyla ilgilenerek kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlanıyor. Ev temizliğinden sorumlu olan çalışanımız ise evi temizleyerek yaşlılarımızın daha hijyenik bir ortamda yaşamaları için çabalamaktadırlar. 15 günde bir 280 ailemize hizmet eden personelimiz tarafında yaşlılarımızın yemeklerini yaparak, vatandaşlarımızın ihtiyaçları gideriliyor." dedi.    
Silvan kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kayıtlı Hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç 280 vatandaşa Evde Bakım Hizmeti görüyor.

Haber: M.Romedi YILMAZ

Vefa Evde Yaşlı Bakım desteği projesi kapsamında, Silvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Daynışma Vakfı ekipleri ilçede 65 yaş ve üzeri vatandaşlara Evde Bakım Hizmeti veriyor.  Vefa Evde Bakım Hizmeti kapsamında ilçede bulunan tüm hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç 280 vatandaş faydalanıyor.

280 VATANDAŞIMIZA HİZMET VERİLİYOR

Vefa Evde Yaşlı Bakım desteği Projesi kapsamında evde bakım hizmetine gereksinim duyan hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç olmak üzeri vatandaşlara Evde Bakım Hizmeti verdiklerini belirten Silvan Kaymakamı Hasan Uğuz, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kayıtlı hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç ve evde yalnız yaşayan, evde kişisel temizliklerine yardımcı olabilecek başka bir yakını bulunmayan ve hem ev temizliği, yemek hem de kişisel bakımları için yeterli kazanca sahip olmayan yaşlılarımız için Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Evde Bakım Birimimizi hizmet vermeye devam ediyor. Evde Bakım Birimimizde görevli 16 personelimizden biri olan Personelimiz yaşlılarımızın şeker, tansiyon ve ateş ölçümlerini düzenli olarak yaparak, gerek gördüğünde hastaneye sevkini yaptığı için yaşlılarımızın bazı hastalıklarda erken tanı almasına vesile oluyor. Ekibin içerisinde yer alan Kuaförümüz yaşlılarımızın saç, tırnak ve cilt bakımlarıyla ilgilenerek kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlanıyor. Ev temizliğinden sorumlu olan çalışanımız ise evi temizleyerek yaşlılarımızın daha hijyenik bir ortamda yaşamaları için çabalamaktadırlar. 15 günde bir 280 ailemize hizmet eden personelimiz tarafında yaşlılarımızın yemeklerini yaparak, vatandaşlarımızın ihtiyaçları gideriliyor." dedi.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.