Diyarbakır’da bir fincan kahve 100 liraya satılıyor!

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 06.08.2024 - 13:22, Güncelleme: 06.08.2024 - 13:22 1364+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da bir fincan kahve 100 liraya satılıyor!

Diyarbakır’da son dönemlerde artan zam furyasına bir fincan kahvede eklendi, Yenişehir ilçesi sanat sokağında bir fincan Türk kahvesi 100 liradan satıldığı görüldü.
Haber İhsan YILMAZ Yerli ve yabancı turistlerin gözde mekânı haline gelen Diyarbakır, son dönemlerde artan zam furyasıyla boğuşuyor. Vatandaşlar yaşanan zamlarla ilgili başta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ildeki tüm yetkililere seslenerek, “Yaşanan zamların önüne geçin!” dedi. SANAT SOKAĞINDA BİR KAHVE 100 LİRAYA SATILIYOR! Diyarbakır’ın en gözde mekanlarının başında gelen Ofis Sanat Sokağına gelen müşterilere yaşanan fiyat artışıyla adeta şoka uğrarken, bazı müşteriler ise zamlardan şikayetçi oldu. Kentin diğer semtlerinde de zam furyası devam ederken, Kentte bazı işletmeler kahveyi 30 lira, 40 lira veya 50 liraya satarken, Sanat sokağında ise bir fincan Türk Kahvesi 100 liradan satılıyor. Sanat Sokağındaki bazı işletmeler müşterilerine bir fincan kahveyi 80 liradan satarken, bazıları ise aynı fiyattan müşterilere bir fincan kahveyi 100 liraya satıyor. VATANDAŞ TEPKİLİ Yenişehir İlçesi Ofis Semtinde bulunan Sanat Sokağında pek çok mekânın zamlı olduğunu ve fiyatlarının yüksek olduğunu söyleyen vatandaşlar, son zamanlarda Diyarbakır esnafı fahiş fiyatlarla kazanacaklarını zannediyorlar maalesef müşteri kaybetmekten başka bir şey değil, bir fincan kahvenin fiyatı ve maliyeti bellidir fahiş fiyatlarla satmanın mantığı nedir diye bir anlam veremiyoruz. Lütfen gerekli denetim ve fahiş fiyatta satış yapan esnaflara yönelim yaptırımların uygulanmasını istiyoruz” diye tepki gösterdi.
Diyarbakır’da son dönemlerde artan zam furyasına bir fincan kahvede eklendi, Yenişehir ilçesi sanat sokağında bir fincan Türk kahvesi 100 liradan satıldığı görüldü.

Haber İhsan YILMAZ

Yerli ve yabancı turistlerin gözde mekânı haline gelen Diyarbakır, son dönemlerde artan zam furyasıyla boğuşuyor. Vatandaşlar yaşanan zamlarla ilgili başta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ildeki tüm yetkililere seslenerek, “Yaşanan zamların önüne geçin!” dedi.

SANAT SOKAĞINDA BİR KAHVE 100 LİRAYA SATILIYOR!

Diyarbakır’ın en gözde mekanlarının başında gelen Ofis Sanat Sokağına gelen müşterilere yaşanan fiyat artışıyla adeta şoka uğrarken, bazı müşteriler ise zamlardan şikayetçi oldu. Kentin diğer semtlerinde de zam furyası devam ederken, Kentte bazı işletmeler kahveyi 30 lira, 40 lira veya 50 liraya satarken, Sanat sokağında ise bir fincan Türk Kahvesi 100 liradan satılıyor. Sanat Sokağındaki bazı işletmeler müşterilerine bir fincan kahveyi 80 liradan satarken, bazıları ise aynı fiyattan müşterilere bir fincan kahveyi 100 liraya satıyor.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Yenişehir İlçesi Ofis Semtinde bulunan Sanat Sokağında pek çok mekânın zamlı olduğunu ve fiyatlarının yüksek olduğunu söyleyen vatandaşlar, son zamanlarda Diyarbakır esnafı fahiş fiyatlarla kazanacaklarını zannediyorlar maalesef müşteri kaybetmekten başka bir şey değil, bir fincan kahvenin fiyatı ve maliyeti bellidir fahiş fiyatlarla satmanın mantığı nedir diye bir anlam veremiyoruz. Lütfen gerekli denetim ve fahiş fiyatta satış yapan esnaflara yönelim yaptırımların uygulanmasını istiyoruz” diye tepki gösterdi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.