Amedspor Kulüp Başkanı Elaldı taburcu edildi

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 18.09.2024 - 15:21, Güncelleme: 18.09.2024 - 15:21 1206 kez okundu.
 

Amedspor Kulüp Başkanı Elaldı taburcu edildi

Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı, İzmir Bayraklı ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından hastanede üç gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi. Elaldı, evinde istirahatine devam edecek.
Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı, İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşadığı ciddi trafik kazasının ardından hastanede üç gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi. Elaldı, kazada aracının başka bir araçla çarpışması sonucu özellikle kaburga kemiklerinde kırıklar oluşacak şekilde yaralandı. İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Elaldı, tedavisinin ardından genel durumunun iyi olması nedeniyle taburcu edildi. Hastanede geçirdiği süre boyunca Elaldı’nın yanında, eski Amedspor yönetim kurulu üyesi olan yeğeni Ömer Elaldı da sürekli olarak bulunarak amcasına destek oldu. Kazanın ardından Amedspor camiasında derin bir üzüntü yaşanırken, Başkan Elaldı’nın sağlık durumunun iyiye gitmesi camiada bir nebze olsun rahatlama sağladı.
Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı, İzmir Bayraklı ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından hastanede üç gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi. Elaldı, evinde istirahatine devam edecek.

Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı, İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşadığı ciddi trafik kazasının ardından hastanede üç gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi. Elaldı, kazada aracının başka bir araçla çarpışması sonucu özellikle kaburga kemiklerinde kırıklar oluşacak şekilde yaralandı. İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Elaldı, tedavisinin ardından genel durumunun iyi olması nedeniyle taburcu edildi.

Hastanede geçirdiği süre boyunca Elaldı’nın yanında, eski Amedspor yönetim kurulu üyesi olan yeğeni Ömer Elaldı da sürekli olarak bulunarak amcasına destek oldu. Kazanın ardından Amedspor camiasında derin bir üzüntü yaşanırken, Başkan Elaldı’nın sağlık durumunun iyiye gitmesi camiada bir nebze olsun rahatlama sağladı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.