Toplanmayan çöpler isyan ettirdi: sosyal medyada tepki yağdı

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 18.06.2024 - 13:59, Güncelleme: 18.06.2024 - 13:59 1647+ kez okundu.
 

Toplanmayan çöpler isyan ettirdi: sosyal medyada tepki yağdı

Silvan ilçe merkezi Cami Mahallesi Kasaplar çarşısında günlerdir toplanmayan çöpler esnafı ve vatandaşı isyan ettirdi. Sosyal medyada tepki yağdı.
Haber: İhsan YILMAZ Silvan’da belediye tarafından toplanmayan çöpler vatandaşların tepkisini çekti. Silvan Kırsal Mahallesi Malabadi ile İlçe merkezine bağlı Cami Mahallesi Kasaplar çarşısındaki günlerdir toplanmayan çöpler nedeniyle vatandaş isyan etti. Günlerdir sosyal medya sayfalarında paylaşılmasına rağmen çöplerinin toplanmadığını belirten vatandaşlar, kokudan ve sineklerden dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek yetkililere seslendiler.​ Silvan ilçesi Cami Mahallesi Kasaplar Çarşısındaki çöplerin toplanmamasına sosyal medya kullanıcıları tarafında sosyal medya sayfalarında paylaşılmasına tepki gösterilirken, Mahalle sakinleri, “Sürekli kasaplar çarşısında çöpler birikiyor. Hayvanlar kesiliyor, pis kokularda mahalle olarak rahatsızlık duyuyoruz. Yıllardır aynı manzarayla karşı karşıyayız. Bina sakinleri olarak balkona çıkıp temiz bir hava alamıyoruz diye” tepki gösterdi. Kırsal Malabadi Mahallesinde ikamet eden Vatandaşlar, haftalardır Mahallemizdeki çöp konteynırları dolu kimse gelip, çöpleri toplamıyorlar. Aynı şekilde tarihi Malabadi köprüsü çevresinde de çöpler etrafa saçılıyor. Hiç yakışık kalacak görüntüler değil diye tepkilerini dile getirdi.   
Silvan ilçe merkezi Cami Mahallesi Kasaplar çarşısında günlerdir toplanmayan çöpler esnafı ve vatandaşı isyan ettirdi. Sosyal medyada tepki yağdı.

Haber: İhsan YILMAZ

Silvan’da belediye tarafından toplanmayan çöpler vatandaşların tepkisini çekti. Silvan Kırsal Mahallesi Malabadi ile İlçe merkezine bağlı Cami Mahallesi Kasaplar çarşısındaki günlerdir toplanmayan çöpler nedeniyle vatandaş isyan etti. Günlerdir sosyal medya sayfalarında paylaşılmasına rağmen çöplerinin toplanmadığını belirten vatandaşlar, kokudan ve sineklerden dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek yetkililere seslendiler.​

Silvan ilçesi Cami Mahallesi Kasaplar Çarşısındaki çöplerin toplanmamasına sosyal medya kullanıcıları tarafında sosyal medya sayfalarında paylaşılmasına tepki gösterilirken, Mahalle sakinleri, “Sürekli kasaplar çarşısında çöpler birikiyor. Hayvanlar kesiliyor, pis kokularda mahalle olarak rahatsızlık duyuyoruz. Yıllardır aynı manzarayla karşı karşıyayız. Bina sakinleri olarak balkona çıkıp temiz bir hava alamıyoruz diye” tepki gösterdi.

Kırsal Malabadi Mahallesinde ikamet eden Vatandaşlar, haftalardır Mahallemizdeki çöp konteynırları dolu kimse gelip, çöpleri toplamıyorlar. Aynı şekilde tarihi Malabadi köprüsü çevresinde de çöpler etrafa saçılıyor. Hiç yakışık kalacak görüntüler değil diye tepkilerini dile getirdi.

  

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.