Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları zabıta personeliyle buluştu

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 06.09.2024 - 13:09, Güncelleme: 06.09.2024 - 13:29 1165 kez okundu.
 

Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları zabıta personeliyle buluştu

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, Zabıta Haftası kapsamında zabıta personeliyle buluşarak sürpriz bir kutlama gerçekleştirdi.
Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, Zabıta Haftası kapsamında zabıta personeliyle bir araya geldi. Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları, zabıta personeline teşekkürlerini iletmek ve bu özel günlerini kutlamak amacıyla bir toplantı düzenledi. Başkanlar Sincar ve Dündar, zabıta personelinin görevlerini takdir ederek, onların toplumun güvenliği ve düzeni için önemli bir rol üstlendiğini vurguladılar. Toplantıda, zabıta personelinin çalışmalarına dair yapılan değerlendirmelerin yanı sıra, kamu hizmetlerinin kalitesinin artırılması için yapılması gerekenler de konuşuldu. Eş Başkanlar, zabıta teşkilatının başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, personele moral ve motivasyon sağladılar. HABER MERKEZİ
Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, Zabıta Haftası kapsamında zabıta personeliyle buluşarak sürpriz bir kutlama gerçekleştirdi.

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, Zabıta Haftası kapsamında zabıta personeliyle bir araya geldi.

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları, zabıta personeline teşekkürlerini iletmek ve bu özel günlerini kutlamak amacıyla bir toplantı düzenledi. Başkanlar Sincar ve Dündar, zabıta personelinin görevlerini takdir ederek, onların toplumun güvenliği ve düzeni için önemli bir rol üstlendiğini vurguladılar.

Toplantıda, zabıta personelinin çalışmalarına dair yapılan değerlendirmelerin yanı sıra, kamu hizmetlerinin kalitesinin artırılması için yapılması gerekenler de konuşuldu. Eş Başkanlar, zabıta teşkilatının başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, personele moral ve motivasyon sağladılar. HABER MERKEZİ

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.