Silvan’da yangın! Alevler bir mahalleye kadar ilerledi

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 10.07.2024 - 11:55, Güncelleme: 10.07.2024 - 11:55 1572+ kez okundu.
 

Silvan’da yangın! Alevler bir mahalleye kadar ilerledi

Silvan ilçesinde anız yangını çıktı. Geniş alana yayılan yangını söndürmek için ekipler çalışma başlattı.
Geçtiğimiz günlerde Mardin ve Diyarbakır'da 15 kişinin hayatını kaybettiği anız yangınının acısı hala tazeyken, Silvan ilçesinde akşam saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle anız yangını çıktı. İtfaiye ekipleri, bir mahalleye kadar ilerleyen yangını söndürmek için zamana karşı yarış başlattı. SİLVAN’DA ANIZ YANGINI Silvan ilçesi merkez Yüksek Mahallesi kırsalında, akşam saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle anız yangını çıktı.   MAHALLEYE KADAR İLERLEDİ Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın, kırsal Karaköy Mahallesi'ne kadar ilerledi. İhbarla bölgeye itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi.  Yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. TOMA'ların desteğiyle söndürüldü Silvan ilçemizde çıkan anız yangını, TOMA'ların desteğiyle söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, Silvan ilçesi Merkez Yüksek Mahallesi kırsalında akşam saatlerinde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye, ve jandarma ekiplerinin yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) yangına müdahale etti. Güçlükle kontrol altına alınan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Silvan ilçesinde anız yangını çıktı. Geniş alana yayılan yangını söndürmek için ekipler çalışma başlattı.

Geçtiğimiz günlerde Mardin ve Diyarbakır'da 15 kişinin hayatını kaybettiği anız yangınının acısı hala tazeyken, Silvan ilçesinde akşam saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle anız yangını çıktı. İtfaiye ekipleri, bir mahalleye kadar ilerleyen yangını söndürmek için zamana karşı yarış başlattı.

SİLVAN’DA ANIZ YANGINI

Silvan ilçesi merkez Yüksek Mahallesi kırsalında, akşam saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle anız yangını çıktı.

 

MAHALLEYE KADAR İLERLEDİ

Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın, kırsal Karaköy Mahallesi'ne kadar ilerledi. İhbarla bölgeye itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. 

Yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

TOMA'ların desteğiyle söndürüldü

Silvan ilçemizde çıkan anız yangını, TOMA'ların desteğiyle söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Silvan ilçesi Merkez Yüksek Mahallesi kırsalında akşam saatlerinde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayıldı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye, ve jandarma ekiplerinin yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) yangına müdahale etti. Güçlükle kontrol altına alınan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.