Seyit Gazanfer, kararını verdi! Teklifleri değerlendirecek

Spor (MG) - Malabadi Gazetesi | 07.06.2024 - 15:01, Güncelleme: 07.06.2024 - 17:05 22683+ kez okundu.
 

Seyit Gazanfer, kararını verdi! Teklifleri değerlendirecek

Seyit Gazanfer 2022-2024 sezonlarında Şanlıurfaspor formasını giyen yıldız oyuncu sezon sonunda Şanlıurfaspor’dan ayrıldığını açıklamıştı. Gelecek teklifleri değerlendirecek.
Haber: İhsan YILMAZ Büyük beğeni toplayan Diyarbakırlı oyuncu Seyit Gazanfer, geleceği için kararını verdi. Gelecek teklifleri değerlendireceğini söyledi. Amedspor şampiyonluğundan sonra ismi Amedspor ile anılan Diyarbakırlı yıldız oyuncu Seyit Gazanfer, gelecek teklifleri değerlendireceğini aktardı.   Amedpsor 1. Lige çıkmasının ardından transfer kulislerinde ismi sık sık gündeme gelen Diyarbakırlı oyuncu Seyit Gazanfer ile görüşüp görüşülmediği ise merak konusu oldu. Özellikle Bal liginde yıldızlaşan Gazenfer, 1.lige kadar uzanan başarısı büyük bir örnek olarak gösteriliyor. Bu sezon sonu Şanlıurfaspor ile sözleşmesi biten Diyarbakırlı olan Seyit Gazanfer’in gelecek sezon Amedspor’da  forma giyip giymeyeceği ise merak konusu oldu. GELECEK TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEK Şanlıurfaspor’dan ayrılan yıldız oyuncu, Memleketi Silvan’da ailesi ve arkadaşlarıyla zamanın geçiriyor. Boş zamanlarını çalışarak geçiren Seyit Gazanfer, 1. Lig ekiplerinde gelecek teklifleri değerlendireceğini söyledi. SEYİT GAZANFER KİMDİR, NERELİ, YAŞI VE BOYU KAÇ? Seyit Gazanfer 5 Eylül 1998 tarihinde Silvan İlçesi doğumludur. Çocukluğundan beri futbol sevdasını içinde yaşatarak Silvan’daki takımlarda oynadı. Çocuk yaşlardaki lakabı top cambazıydı.  1,80 m boyundadır. HANGİ MEVKİDE OYNUYOR, HANGİ AYAĞINI KULLANIYOR? Seyit Gazanfer Defans - Sağ Bek mevkiinde oynamaktadır. Menajerliğini Hoof Sports yapmaktadır. Sağ ayak ile topa vurmaktadır. HANGİ TAKIMDA TOP OYNUYOR? 2022-2024 sezonlarında Şanlıurfaspor futbol takımında oynadı. Şanlıurfaspor takımına 1 Temmuz 2022 tarihinde katılmıştı. Seyit Gazanfer'nin Şanlıurfaspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde biterek takımında ayrıldığını açıkladı. SEYİT GAZANFER HANGİ TAKIMLARDA FUTBOL OYNADI? Seyit Gazanfer futbol kariyeri boyunca transfer geçmişi tarihleriyle birlikte şu şekildedir. 18 Ocak 2019 yılında Ağrı 1970 Spor 1 Temmuz 2022 -2024 yılında Şanlıurfaspor SEYİT GAZANFER HANGİ TAKIMDA 2023, FORMA NUMARASI NEDİR? Seyit Gazanfer Şanlıurfaspor takımında oynadığı sıralarda 21 numaralı formayı giymekteydi.
Seyit Gazanfer 2022-2024 sezonlarında Şanlıurfaspor formasını giyen yıldız oyuncu sezon sonunda Şanlıurfaspor’dan ayrıldığını açıklamıştı. Gelecek teklifleri değerlendirecek.

Haber: İhsan YILMAZ

Büyük beğeni toplayan Diyarbakırlı oyuncu Seyit Gazanfer, geleceği için kararını verdi. Gelecek teklifleri değerlendireceğini söyledi.

Amedspor şampiyonluğundan sonra ismi Amedspor ile anılan Diyarbakırlı yıldız oyuncu Seyit Gazanfer, gelecek teklifleri değerlendireceğini aktardı.  

Amedpsor 1. Lige çıkmasının ardından transfer kulislerinde ismi sık sık gündeme gelen Diyarbakırlı oyuncu Seyit Gazanfer ile görüşüp görüşülmediği ise merak konusu oldu.

Özellikle Bal liginde yıldızlaşan Gazenfer, 1.lige kadar uzanan başarısı büyük bir örnek olarak gösteriliyor. Bu sezon sonu Şanlıurfaspor ile sözleşmesi biten Diyarbakırlı olan Seyit Gazanfer’in gelecek sezon Amedspor’da  forma giyip giymeyeceği ise merak konusu oldu.

GELECEK TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEK

Şanlıurfaspor’dan ayrılan yıldız oyuncu, Memleketi Silvan’da ailesi ve arkadaşlarıyla zamanın geçiriyor. Boş zamanlarını çalışarak geçiren Seyit Gazanfer, 1. Lig ekiplerinde gelecek teklifleri değerlendireceğini söyledi.

SEYİT GAZANFER KİMDİR, NERELİ, YAŞI VE BOYU KAÇ?

Seyit Gazanfer 5 Eylül 1998 tarihinde Silvan İlçesi doğumludur. Çocukluğundan beri futbol sevdasını içinde yaşatarak Silvan’daki takımlarda oynadı. Çocuk yaşlardaki lakabı top cambazıydı.  1,80 m boyundadır.

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR, HANGİ AYAĞINI KULLANIYOR?

Seyit Gazanfer Defans - Sağ Bek mevkiinde oynamaktadır. Menajerliğini Hoof Sports yapmaktadır. Sağ ayak ile topa vurmaktadır.

HANGİ TAKIMDA TOP OYNUYOR?

2022-2024 sezonlarında Şanlıurfaspor futbol takımında oynadı. Şanlıurfaspor takımına 1 Temmuz 2022 tarihinde katılmıştı. Seyit Gazanfer'nin Şanlıurfaspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde biterek takımında ayrıldığını açıkladı.

SEYİT GAZANFER HANGİ TAKIMLARDA FUTBOL OYNADI?

Seyit Gazanfer futbol kariyeri boyunca transfer geçmişi tarihleriyle birlikte şu şekildedir.

18 Ocak 2019 yılında Ağrı 1970 Spor

1 Temmuz 2022 -2024 yılında Şanlıurfaspor

SEYİT GAZANFER HANGİ TAKIMDA 2023, FORMA NUMARASI NEDİR?

Seyit Gazanfer Şanlıurfaspor takımında oynadığı sıralarda 21 numaralı formayı giymekteydi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.