Kaymakam Uğuz, Kurum Müdürleriyle Toplandı

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 26.06.2024 - 13:02, Güncelleme: 26.06.2024 - 13:02 2262+ kez okundu.
 

Kaymakam Uğuz, Kurum Müdürleriyle Toplandı

Kaymakam Hasan Uğuz, askerlik görevini tamamlayarak görevine başlamasıyla birlikte Kurum müdürleriyle değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Malabadi Toplantı Salonunda Kurum Müdürü ve Müdür yardımcılarıyla bir araya gelen Kaymakam Hasan Uğuz, Kurum Müdürü ve Müdür Yardımcılarından kurumlarla ilgili genel bilgi aldı. Askerlik görevini tamamlayan Kaymakam Uğuz, göreve başlar başlamaz kurum müdürleriyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Uğuz, kurum müdürlerinden kurumlarla genel bilgiyi aldıktan sonra, Bizler devletimizin memrularıyız. Yine görevimizin başındayız devlet memurluğun vermiş olduğu görevi layıkıyla yapalım vatandaşımıza hizmet etmek vatandaşın işlerini kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdürelim dedi.  
Kaymakam Hasan Uğuz, askerlik görevini tamamlayarak görevine başlamasıyla birlikte Kurum müdürleriyle değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Malabadi Toplantı Salonunda Kurum Müdürü ve Müdür yardımcılarıyla bir araya gelen Kaymakam Hasan Uğuz, Kurum Müdürü ve Müdür Yardımcılarından kurumlarla ilgili genel bilgi aldı.

Askerlik görevini tamamlayan Kaymakam Uğuz, göreve başlar başlamaz kurum müdürleriyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Uğuz, kurum müdürlerinden kurumlarla genel bilgiyi aldıktan sonra, Bizler devletimizin memrularıyız. Yine görevimizin başındayız devlet memurluğun vermiş olduğu görevi layıkıyla yapalım vatandaşımıza hizmet etmek vatandaşın işlerini kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdürelim dedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.