Haberimiz ses getirdi, karayolu onarıldı

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 04.06.2024 - 10:59, Güncelleme: 04.06.2024 - 10:59 1651+ kez okundu.
 

Haberimiz ses getirdi, karayolu onarıldı

Malabadi Haber olarak gündeme getirdiğimiz “Kara Yolunda Rezalet!’ ile “Yeni yapılan yol bir yıl geçmeden bozuldu” başlıklı haberimizin ardından 5 gün sonra yol onarım çalışması yapıldı. Trafik normale dönerken, araç sürücüleri daha rahat seyahat etmeye başladı.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Silvan-Diyarbakır, Silvan-Bitlis karayolunun üzerinde bulunan Karayolunun Silvan Şehir geçişi 2023 yılının Ekim ayında sıcak asfalt yapılan karayolunda belirli kısımlarda çökmeler meydana geldi. Malabadi Gazetesine konuşan vatandaş ve araç sürücülerinin yetkililerden sorunun acilen çözülmesini istemişti. Haberimiz ses getirdi. Karayolunun Silvan Şehir geçişinin belirli kısımlarında çömeler meydana gelmişti Karayolu yolu yetkilileri sorunun 5 gün gün içinde çözerek Silvan şehir geçinde meydana gelen çökmeler kazılarak yeniden asfaltlandı. Haberimizin ardında harekete geçen yetkililer, sorunun yol zeminin belirli kısımlarında ağırlık ve zeminin yumuşak olmasında kaynaklı çökmelerin olduğu belirtildi. Bununla ilgili Silvan Şehir geçişlerinin belirli kısımlarında çalışma yapılarak yol onarım ve bakım çalışması yapılmıştır. Silvan Şehir geçişinde yapılan çalışmaların ardından trafik akışı rahatlıkla yapılırken, vatandaşlar şunları ifada etti. “MALABADİ GAZETESİNE TEŞEKKÜRLER” Vatandaş, “Karayolları 9 bölge müdürlüğü tarafında 2022-2023 yılında Kilitli parke taşları sökülerek yerine Ekim ayında sıcak asfalt döküldü. Ancak sıcak asfaltın kısa sürede çökmesi sonucu Malabadi Gazetesinin haberinde kısa sonra Karayolları ekiplerinin yapmış olduğu incelemenin ardından hemen çalışmalar başlatılarak çöken asfalt temizlenerek yeniden asfaltlama çalışması yapıldı. Malabadi Gazetesine ve Karayolları yetkililerine sonsuz teşekkür ederiz” dedi. “KAYITSIZ KALMAMAK” Araç sürücüleri, “Aylardır bu yol sorunu yaşıyorduk, Bu yol sorunu yüzünden iki kez arazımı servise götürmek zorunda kaldım. Malabadi Gazetesi haberi manşete taşımasının ardından Karayolları yetkililerinin de habere kayıtsız kalmaması ile kısa sürede yol sorunu çözüldü. Malabadi Gazetesi ve Karayolları ekiplerine teşekkür ederiz. Duyarlı insanların kayıtsız kalmaması sorunun zamanında çözüme kavuşmuş oldu” dedi.        
Malabadi Haber olarak gündeme getirdiğimiz “Kara Yolunda Rezalet!’ ile “Yeni yapılan yol bir yıl geçmeden bozuldu” başlıklı haberimizin ardından 5 gün sonra yol onarım çalışması yapıldı. Trafik normale dönerken, araç sürücüleri daha rahat seyahat etmeye başladı.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Silvan-Diyarbakır, Silvan-Bitlis karayolunun üzerinde bulunan Karayolunun Silvan Şehir geçişi 2023 yılının Ekim ayında sıcak asfalt yapılan karayolunda belirli kısımlarda çökmeler meydana geldi. Malabadi Gazetesine konuşan vatandaş ve araç sürücülerinin yetkililerden sorunun acilen çözülmesini istemişti. Haberimiz ses getirdi. Karayolunun Silvan Şehir geçişinin belirli kısımlarında çömeler meydana gelmişti Karayolu yolu yetkilileri sorunun 5 gün gün içinde çözerek Silvan şehir geçinde meydana gelen çökmeler kazılarak yeniden asfaltlandı.

Haberimizin ardında harekete geçen yetkililer, sorunun yol zeminin belirli kısımlarında ağırlık ve zeminin yumuşak olmasında kaynaklı çökmelerin olduğu belirtildi. Bununla ilgili Silvan Şehir geçişlerinin belirli kısımlarında çalışma yapılarak yol onarım ve bakım çalışması yapılmıştır.

Silvan Şehir geçişinde yapılan çalışmaların ardından trafik akışı rahatlıkla yapılırken, vatandaşlar şunları ifada etti.

“MALABADİ GAZETESİNE TEŞEKKÜRLER”

Vatandaş, “Karayolları 9 bölge müdürlüğü tarafında 2022-2023 yılında Kilitli parke taşları sökülerek yerine Ekim ayında sıcak asfalt döküldü. Ancak sıcak asfaltın kısa sürede çökmesi sonucu Malabadi Gazetesinin haberinde kısa sonra Karayolları ekiplerinin yapmış olduğu incelemenin ardından hemen çalışmalar başlatılarak çöken asfalt temizlenerek yeniden asfaltlama çalışması yapıldı. Malabadi Gazetesine ve Karayolları yetkililerine sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

“KAYITSIZ KALMAMAK”

Araç sürücüleri, “Aylardır bu yol sorunu yaşıyorduk, Bu yol sorunu yüzünden iki kez arazımı servise götürmek zorunda kaldım. Malabadi Gazetesi haberi manşete taşımasının ardından Karayolları yetkililerinin de habere kayıtsız kalmaması ile kısa sürede yol sorunu çözüldü. Malabadi Gazetesi ve Karayolları ekiplerine teşekkür ederiz. Duyarlı insanların kayıtsız kalmaması sorunun zamanında çözüme kavuşmuş oldu” dedi.

 

 

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.