DİSKİ Silvan’da arızaları anında gideriyor

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 20.05.2024 - 15:31, Güncelleme: 20.05.2024 - 15:31 2021+ kez okundu.
 

DİSKİ Silvan’da arızaları anında gideriyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Silvan Şubesi, arızalara anında müdahale ederek vatandaşların mağdur olmasını önlüyor.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Silvan Şubesi, arızalara anında müdahale ederek vatandaşların mağdur olmasını önlüyor. Silvan ilçesi Gazi Caddesi altyapı şebekesi ve su kaçağını arıza oluştuğunu tespit eden DİSKİ ekipleri, anında müdahalede bulunarak bakım ve onarım çalışmasını yaptı. Önce alanı kazan ekipler, hattaki içme suyu kaçağı tespit edilerek, yapılan işlemini ardından arıza giderildi. Ekipleri, 5 saatlik çalışmayla Silvan ilçesi Kale Mahallesi'ni besleyen boruda oluşan arızayı su kesinti yaşanmadan giderdi. Kısa sürede yapılan çalışmalar vatandaşı Memnun etti. Vatandaş, "Ekipler gerekli tedbirleri aldığı için bölgede çalışma esnasında herhangi bir su kesintisi yaşanmadan sorun giderildi. Ekiplerimiz üstün bir performans gösterdi. Şu anda bölgede su normal olarak veriliyor. DİSKİ ekiplerine başarılı çalışmaları için teşekkür ederiz" dedi.  
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Silvan Şubesi, arızalara anında müdahale ederek vatandaşların mağdur olmasını önlüyor.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Silvan Şubesi, arızalara anında müdahale ederek vatandaşların mağdur olmasını önlüyor.

Silvan ilçesi Gazi Caddesi altyapı şebekesi ve su kaçağını arıza oluştuğunu tespit eden DİSKİ ekipleri, anında müdahalede bulunarak bakım ve onarım çalışmasını yaptı.

Önce alanı kazan ekipler, hattaki içme suyu kaçağı tespit edilerek, yapılan işlemini ardından arıza giderildi.

Ekipleri, 5 saatlik çalışmayla Silvan ilçesi Kale Mahallesi'ni besleyen boruda oluşan arızayı su kesinti yaşanmadan giderdi.

Kısa sürede yapılan çalışmalar vatandaşı Memnun etti. Vatandaş, "Ekipler gerekli tedbirleri aldığı için bölgede çalışma esnasında herhangi bir su kesintisi yaşanmadan sorun giderildi. Ekiplerimiz üstün bir performans gösterdi. Şu anda bölgede su normal olarak veriliyor. DİSKİ ekiplerine başarılı çalışmaları için teşekkür ederiz" dedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.