Milletvekili Tanrukulu’ndan GGC’ye hayırlı olsun ziyareti

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 17.11.2023 - 17:13, Güncelleme: 17.11.2023 - 17:17 1408+ kez okundu.
 

Milletvekili Tanrukulu’ndan GGC’ye hayırlı olsun ziyareti

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nda Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Haber: İhsan YILMAZ Geçtiğimiz günlerde genel kurul giden Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Felat Bozarslan ve yönetim kurulunu ziyaret eden CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, yeni yönetime başarılar diledi. "AYRIŞTIRAN ÖTEKİLEŞTİREN DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ" Ziyaretten durduğu memnuniyeti dile getiren Cemiyet Başkanı Felat Bozarslan, “50 yıldır görmediğimiz şeylere bu son 3 yılda şahit olduk. 27 yıldır bu mesleğin içindeyim, ilk kez gazeteciler arasında ayrıştırma, ötekileştirmenin yapıldığını gördüm. Bu nedenle yola çıktığımız arkadaşlarımızla yönetime talip olduk. Üye arkadaşlarımız teveccüh gösterip, bizleri bu göreve layık gördüler. Bizlerde Ayrıştıran, ötekileştiren değil. Birlik ve beraberliğin sağlanması, bütünleyici bir yönetim anlayışıyla Kentimize, üyelerimiz ve bölgemizdeki tüm üye arkadaşlarımıza hizmet etmek için buradayız. Herkesin hakkını savunup, gazetecilerin hak ettiği değeri sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cemiyetimize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.     "GAZETECİLERLE DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ" CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, “CHP İl Yönetimiz ve İlçe başkanlarımızla birlikte Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni seçilen Başkanı Felat Bozarslan ve yönetim kurulunu ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Bu ağır ortamda hakikatten ve onları ortaya çıkarmaktan vazgeçmeyen gazetecilerle dayanışma göstermeye devam edeceğiz. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Felat Bozarslan ve yönetimine başarılar dilerim” dedi.  
CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nda Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber: İhsan YILMAZ

Geçtiğimiz günlerde genel kurul giden Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Felat Bozarslan ve yönetim kurulunu ziyaret eden CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, yeni yönetime başarılar diledi.

"AYRIŞTIRAN ÖTEKİLEŞTİREN DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ"

Ziyaretten durduğu memnuniyeti dile getiren Cemiyet Başkanı Felat Bozarslan, “50 yıldır görmediğimiz şeylere bu son 3 yılda şahit olduk. 27 yıldır bu mesleğin içindeyim, ilk kez gazeteciler arasında ayrıştırma, ötekileştirmenin yapıldığını gördüm. Bu nedenle yola çıktığımız arkadaşlarımızla yönetime talip olduk. Üye arkadaşlarımız teveccüh gösterip, bizleri bu göreve layık gördüler. Bizlerde Ayrıştıran, ötekileştiren değil. Birlik ve beraberliğin sağlanması, bütünleyici bir yönetim anlayışıyla Kentimize, üyelerimiz ve bölgemizdeki tüm üye arkadaşlarımıza hizmet etmek için buradayız. Herkesin hakkını savunup, gazetecilerin hak ettiği değeri sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cemiyetimize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.    

"GAZETECİLERLE DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ"

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, “CHP İl Yönetimiz ve İlçe başkanlarımızla birlikte Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni seçilen Başkanı Felat Bozarslan ve yönetim kurulunu ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Bu ağır ortamda hakikatten ve onları ortaya çıkarmaktan vazgeçmeyen gazetecilerle dayanışma göstermeye devam edeceğiz. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Felat Bozarslan ve yönetimine başarılar dilerim” dedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.