Silvan’da 3.8 km’lik Asfalt Çalışması Başladı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 24.05.2023 - 11:59, Güncelleme: 24.05.2023 - 13:37 2439+ kez okundu.
 

Silvan’da 3.8 km’lik Asfalt Çalışması Başladı

Karayolları Genel Müdürlüğü, Diyarbakır Caddesinde geçtiğimiz yıllarda parke taşının açtığı sıkıntılardan dolayı yolları sıcak asfaltla kaplıyor.
Karayolları Genel Müdürlüğü, Diyarbakır Caddesinde geçtiğimiz yıllarda parke taşının açtığı sıkıntılardan dolayı yolları sıcak asfaltla kaplıyor. 3.8 kilometrelik sıcak asfalt seriliyor. Nüfusuyla Silvan ilçesinin en kalabalık caddelerinden biri olan Diyarbakır caddesinde parke taşlarının kaldırılmasıyla asfalt dökümü gerçekleşecek. Karayolları Genel Müdürlüğü de yol, yeşil alan ve sosyal tesis yatırımlarıyla bölgede yaşanan şehirleşmeyi hızlandırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü de mahalle sakinlerinin sıcak asfalt talebini karşılamak için de yoğun bir mesaiyle çalışıyor.  Sathi kaplama asfalt serilen bu yollara da, yağmur suyu drenaj kanalı ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasından sonra sıcak asfalt dökülüyor. Yaklaşık 3.8 kilometre büyüklüğündeki yola, sıcak asfalt seriliyor. Mahalle sakinlerini konforlu yol hizmetiyle buluşturan, çamur ve toz çilesini ortadan kaldıran asfalt çalışmasının önümüzdeki haftalarda tamamlanması hedefleniyor. Mahallede, program dahilinde asfaltlama çalışmasının devam edeceğini ifade eden, Aydiş mühendislik ve madencilik yetkilisi Barış Aslanlı sıcak asfaltı dökülen sokakların en ferah ve en iyi şekilde araçların geçimini kolaylaştıracak düzenlemeler yapılacaktır, sözlerini kullandı.  
Karayolları Genel Müdürlüğü, Diyarbakır Caddesinde geçtiğimiz yıllarda parke taşının açtığı sıkıntılardan dolayı yolları sıcak asfaltla kaplıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü, Diyarbakır Caddesinde geçtiğimiz yıllarda parke taşının açtığı sıkıntılardan dolayı yolları sıcak asfaltla kaplıyor. 3.8 kilometrelik sıcak asfalt seriliyor. Nüfusuyla Silvan ilçesinin en kalabalık caddelerinden biri olan Diyarbakır caddesinde parke taşlarının kaldırılmasıyla asfalt dökümü gerçekleşecek.

Karayolları Genel Müdürlüğü de yol, yeşil alan ve sosyal tesis yatırımlarıyla bölgede yaşanan şehirleşmeyi hızlandırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü de mahalle sakinlerinin sıcak asfalt talebini karşılamak için de yoğun bir mesaiyle çalışıyor.  Sathi kaplama asfalt serilen bu yollara da, yağmur suyu drenaj kanalı ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasından sonra sıcak asfalt dökülüyor.

Yaklaşık 3.8 kilometre büyüklüğündeki yola, sıcak asfalt seriliyor. Mahalle sakinlerini konforlu yol hizmetiyle buluşturan, çamur ve toz çilesini ortadan kaldıran asfalt çalışmasının önümüzdeki haftalarda tamamlanması hedefleniyor. Mahallede, program dahilinde asfaltlama çalışmasının devam edeceğini ifade eden, Aydiş mühendislik ve madencilik yetkilisi Barış Aslanlı sıcak asfaltı dökülen sokakların en ferah ve en iyi şekilde araçların geçimini kolaylaştıracak düzenlemeler yapılacaktır, sözlerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.