Silvan'da yangına TOMA’lı müdahale: Tonlarca saman küle döndü

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 02.10.2024 - 09:05, Güncelleme: 02.10.2024 - 15:13 2266 kez okundu.
 

Silvan'da yangına TOMA’lı müdahale: Tonlarca saman küle döndü

Silvan’da Kırsal Mahallede çıkan anız yangını üç saat söndürüldü. Çıkan yangında, bağ ve bahçeler zarar görürken, depolanan 200 ton saman da yandı. Yangına TOMA araçlarıda müdahale etti.
Haber: İhsan YILMAZ/SİLVAN Diyarbakır'da yaz aylarından beri eden anız yangınlarına bir tanesi daha eklendi. Silvan ilçesine bağlı kırsal İncesu ile Söğütlü mahalleleri arasında, dün gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle anız yangını çıktı. İhbarla bölgeye itfaiye ve ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne ait Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) araçları sevk edildi. Anız yangınında bağ ve bahçeler zarar gördü, 200 ton saman yandı. 200 TON SAMAN YANDI Yangın, ekiplerin 3 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında bazı bağ ve bahçeler zarar görürken, depolanan 200 ton saman da yandı. Hasar tespiti ile yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
Silvan’da Kırsal Mahallede çıkan anız yangını üç saat söndürüldü. Çıkan yangında, bağ ve bahçeler zarar görürken, depolanan 200 ton saman da yandı. Yangına TOMA araçlarıda müdahale etti.

Haber: İhsan YILMAZ/SİLVAN

Diyarbakır'da yaz aylarından beri eden anız yangınlarına bir tanesi daha eklendi. Silvan ilçesine bağlı kırsal İncesu ile Söğütlü mahalleleri arasında, dün gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle anız yangını çıktı. İhbarla bölgeye itfaiye ve ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne ait Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) araçları sevk edildi. Anız yangınında bağ ve bahçeler zarar gördü, 200 ton saman yandı.

200 TON SAMAN YANDI
Yangın, ekiplerin 3 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında bazı bağ ve bahçeler zarar görürken, depolanan 200 ton saman da yandı. 
Hasar tespiti ile yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.