Silvan Belediyesi'nden kapsamlı temizlik seferberliği

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 27.08.2024 - 14:57, Güncelleme: 27.08.2024 - 15:50 1624 kez okundu.
 

Silvan Belediyesi'nden kapsamlı temizlik seferberliği

Silvan Belediyesi, "Temizle ve Temizlettir" sloganıyla ilçede kapsamlı temizlik seferberliği başlattı. Kampanya ile temizlik bilincinin yaygınlaştırılması amaçlanıyor.
Haber: İhsan YILMAZ Silvan İlçe Belediyesi ‘Temizle ve Temizlettir' sloganıyla temizlik seferberliği başlattı. Belediye eş başkanlarının katıldığı etkinlikle kentin tüm caddeleri temizleniyor. Karabehlülbey Caddesi'nde başlatılan etkinliğe, Silvan Belediyesi Eşbaşkanları Sevim Biçici ve Kadri Esen, DEM Parti Silvan Eşbaşkanı Nazmi Ezen, CHP Silvan İlçe Başkanı İhsan Kızılkan, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayıda yurttaş katıldı. Etkinlik kapsamında Gazi Caddesi, Karabehlülbey Caddesi, Azizoğlu ve Diyarbakır Caddesi gibi ana arterlerde temizlik çalışmaları yapılıyor. “GERİDE BIRAKILAN ENKAZI HEP BERABER TEMİZLEYECEĞİZ” Etkinlik ile ilgili konuşan Eşbaşkan Kadri Esen, “Bugün belediyemiz tarafında başlatılan temizlik kampanyası için burada toplanmış bulunmaktayız. Aramızda siyasi partilerimiz var, Sivil Toplum Örgütlerimiz var. 31 Mart seçimlerinin üzerinde yaklaşık 5 ay geçti. Kayyumdan bir enkazı devraldık. Hizmet anlamında Silvan bir enkaza haline dönmüştür. 5 aydır bırakılan enkazı temizlemeye çalışıyoruz. Bugünde temizlik çalışmalarımızı yürütüyoruz. Doğrusu Silvan ve Bölge genelinde kültür, sanat çalışmaları adı altında hiçbir çalışma yürütülmemiştir. Tamamen hırsızlık ve yolsuzluklar yapılarak geriye bir enkaz bırakılmıştır. Bizde bu enkazı ortada kaldırmak için temizlik kampanyası başlattık. Bu anlamda halkımıza çağrımız bizlere destek verin herkes bu temizlik kampanyasına sahip çıksın. Haftanın bir günü hep beraber alanlara çıkıp, temizlik çalışmalarını yürüteceğiz. Bizlerde istiyoruz ki, halkımız arasında temizlik konusu bir kültürel bir alışkanlığına dönüşsün. Temizlik önce evimizde, sokağımızda, caddelerimizden her alanımızda olmalıdır. Nasıl ki evimizi temiz tutuyorsak, kentimizi şehrimizi de temiz tutmalıyız. Silvan ve tüm çevre köylerimizde başlatmış olduğumuz temizlik kampanyasına halkımızın da destek vermesini istiyoruz” dedi. “TEMİZLE VE TEMİZLETTİR” Daha sonra konuşan Eşbaşkan Sevim Biçici, “Bugün başlatmış olduğumuz temizlik kampanyamıza CHP İlçe Başkanlığı ve DEM Parti İlçe başkanlarımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın destekleriyle başlamış bulunmaktayız. Öncelikle sözlerime başlamadan önce kurumlarımızın ve Siyasi Partilerimizin desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burası bizim memleketimiz, burada biz yaşıyoruz. Dolayısıyla temizlikte bizlere düşüyor. ‘Temizle ve Temizlettir’ sloganıyla ilk temizlik çalışmamızı başlatıyoruz. Çok söze gerek yok, gelişim ve değişimin yaşandığı bir süreçte yaşıyoruz. Değişim ve dönüşümün yaşandığı bir dönemde bizlerde kentimize sahip çıkarak kentimizin temizlik misyonunu hep beraber üstlenelim çevremizin ve iş yerlerimizin önünü temiz tutalım” dedi. Silvan Belediye eşbaşkanları Sevim Bicici ile Kadri Esen, Kampanya çerçevesinde işyerleri de uyarılarak çöplerin gelişi güzel değil, çöp kutularına atılması istendi.  
Silvan Belediyesi, "Temizle ve Temizlettir" sloganıyla ilçede kapsamlı temizlik seferberliği başlattı. Kampanya ile temizlik bilincinin yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Haber: İhsan YILMAZ

Silvan İlçe Belediyesi ‘Temizle ve Temizlettir' sloganıyla temizlik seferberliği başlattı. Belediye eş başkanlarının katıldığı etkinlikle kentin tüm caddeleri temizleniyor.

Karabehlülbey Caddesi'nde başlatılan etkinliğe, Silvan Belediyesi Eşbaşkanları Sevim Biçici ve Kadri Esen, DEM Parti Silvan Eşbaşkanı Nazmi Ezen, CHP Silvan İlçe Başkanı İhsan Kızılkan, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Etkinlik kapsamında Gazi Caddesi, Karabehlülbey Caddesi, Azizoğlu ve Diyarbakır Caddesi gibi ana arterlerde temizlik çalışmaları yapılıyor.

“GERİDE BIRAKILAN ENKAZI HEP BERABER TEMİZLEYECEĞİZ”

Etkinlik ile ilgili konuşan Eşbaşkan Kadri Esen, “Bugün belediyemiz tarafında başlatılan temizlik kampanyası için burada toplanmış bulunmaktayız. Aramızda siyasi partilerimiz var, Sivil Toplum Örgütlerimiz var. 31 Mart seçimlerinin üzerinde yaklaşık 5 ay geçti. Kayyumdan bir enkazı devraldık. Hizmet anlamında Silvan bir enkaza haline dönmüştür. 5 aydır bırakılan enkazı temizlemeye çalışıyoruz. Bugünde temizlik çalışmalarımızı yürütüyoruz. Doğrusu Silvan ve Bölge genelinde kültür, sanat çalışmaları adı altında hiçbir çalışma yürütülmemiştir. Tamamen hırsızlık ve yolsuzluklar yapılarak geriye bir enkaz bırakılmıştır. Bizde bu enkazı ortada kaldırmak için temizlik kampanyası başlattık. Bu anlamda halkımıza çağrımız bizlere destek verin herkes bu temizlik kampanyasına sahip çıksın. Haftanın bir günü hep beraber alanlara çıkıp, temizlik çalışmalarını yürüteceğiz. Bizlerde istiyoruz ki, halkımız arasında temizlik konusu bir kültürel bir alışkanlığına dönüşsün. Temizlik önce evimizde, sokağımızda, caddelerimizden her alanımızda olmalıdır. Nasıl ki evimizi temiz tutuyorsak, kentimizi şehrimizi de temiz tutmalıyız. Silvan ve tüm çevre köylerimizde başlatmış olduğumuz temizlik kampanyasına halkımızın da destek vermesini istiyoruz” dedi.

“TEMİZLE VE TEMİZLETTİR”

Daha sonra konuşan Eşbaşkan Sevim Biçici, “Bugün başlatmış olduğumuz temizlik kampanyamıza CHP İlçe Başkanlığı ve DEM Parti İlçe başkanlarımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın destekleriyle başlamış bulunmaktayız. Öncelikle sözlerime başlamadan önce kurumlarımızın ve Siyasi Partilerimizin desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burası bizim memleketimiz, burada biz yaşıyoruz. Dolayısıyla temizlikte bizlere düşüyor. ‘Temizle ve Temizlettir’ sloganıyla ilk temizlik çalışmamızı başlatıyoruz. Çok söze gerek yok, gelişim ve değişimin yaşandığı bir süreçte yaşıyoruz. Değişim ve dönüşümün yaşandığı bir dönemde bizlerde kentimize sahip çıkarak kentimizin temizlik misyonunu hep beraber üstlenelim çevremizin ve iş yerlerimizin önünü temiz tutalım” dedi.

Silvan Belediye eşbaşkanları Sevim Bicici ile Kadri Esen, Kampanya çerçevesinde işyerleri de uyarılarak çöplerin gelişi güzel değil, çöp kutularına atılması istendi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.