Silvan Belediyesi’nde revizyon

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 17.04.2024 - 13:54, Güncelleme: 17.04.2024 - 18:54 2024 kez okundu.
 

Silvan Belediyesi’nde revizyon

8 yıldır kayyımla yönetilen Silvan Belediyesi, belediye üst yönetiminde revizyona gitti.
31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti Silvan Belediye Eşbaşkanı seçilen Sevim Biçici ile Kadri Esen, Mazbataları aldıktan sonra yapılması beklenen değişikler yapıldı. Haber: İhsan YILMAZ Silvan Belediyesi, İmar, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Destek Hizmetleri, Yazı İşleri, Etüt Proje, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Zabıta, Sosyal İşler, Basın ve Yayın, Halkla İlişkiler, Muhtarlıklar, müdürleri değişti. Silvan Belediyesi Meclis kararı ile Belediye Başkan Yardımcılığına ise Maşuk Akçara, getirildi. Silvan Belediyesi Meclis üyelerinin ilk oturumuyla başkan yardımcılığı görevine Maşuk Akçara getirilirken, Mehmet Eken, Yazı İşleri, Destek Hizmetleri ve Etüt Proje müdürlüğü görevini yürüteceği öğrenildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne Suat Başaran, getirildi. Ebru Eker, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Sosyal İşler Müdürlüğüne getirildi. Diğer Birimlere yapılan görevlendirme ve atamalar şu şekilde; İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne İnayet Yaşasın, Başkan Yardımcısı Fersende Tekin’e Zabıta Müdürlüğü bağlandı. Temizlik İşleri Müdürlüğüne ise, Yusuf Başaran getirildi. Fen İşleri Müdürlüğüne Bayram Güven, Muhtarlık Müdürlüğüne ise Cüneyt Mahmutoğlu görevlendirildi. Yönetim şeması ise önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.  
8 yıldır kayyımla yönetilen Silvan Belediyesi, belediye üst yönetiminde revizyona gitti.

31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti Silvan Belediye Eşbaşkanı seçilen Sevim Biçici ile Kadri Esen, Mazbataları aldıktan sonra yapılması beklenen değişikler yapıldı.

Haber: İhsan YILMAZ

Silvan Belediyesi, İmar, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Destek Hizmetleri, Yazı İşleri, Etüt Proje, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Zabıta, Sosyal İşler, Basın ve Yayın, Halkla İlişkiler, Muhtarlıklar, müdürleri değişti.

Silvan Belediyesi Meclis kararı ile Belediye Başkan Yardımcılığına ise Maşuk Akçara, getirildi.

Silvan Belediyesi Meclis üyelerinin ilk oturumuyla başkan yardımcılığı görevine Maşuk Akçara getirilirken, Mehmet Eken, Yazı İşleri, Destek Hizmetleri ve Etüt Proje müdürlüğü görevini yürüteceği öğrenildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne Suat Başaran, getirildi. Ebru Eker, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Sosyal İşler Müdürlüğüne getirildi.

Diğer Birimlere yapılan görevlendirme ve atamalar şu şekilde; İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne İnayet Yaşasın,

Başkan Yardımcısı Fersende Tekin’e Zabıta Müdürlüğü bağlandı. Temizlik İşleri Müdürlüğüne ise, Yusuf Başaran getirildi.

Fen İşleri Müdürlüğüne Bayram Güven, Muhtarlık Müdürlüğüne ise Cüneyt Mahmutoğlu görevlendirildi. Yönetim şeması ise önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.