Minik öğrenciler hünerlerini sergiledi

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 08.09.2023 - 15:05, Güncelleme: 08.09.2023 - 15:16 2254+ kez okundu.
 

Minik öğrenciler hünerlerini sergiledi

Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Meya Farkin Aile Destek Merkezi bünyesinde düzenlenen müzik kursu kapanış programına katıldı. Erboğa’nın katıldığı programda minik öğrenciler hünerlerini sergiledi.
  Haber: İhsan YILMAZ Silvan Meya Farkin Aile Destek Merkezi’nın açtığı müzik kursunda eğitim gören 30 minik öğrenci düzenlenen kapanış programıyla mezuniyetlerini kutladı. Silvan Kültür Merkezinde düzenlenen kapanış programında katılan Erboğa, Silvan Meya Farkin Aile Destek Merkezi bünyesinde çeşitli branşlarda açılan kurslara katılan çocuklar ve gençler bir yandan yaz tatili boyunca öğrendikleri hünerlerini sergilerken, bir yandan da mezuniyet sevincini yaşadılar. Kurs öğretmenlerinin verdiği eğitimler çocuklar öğrendikleri melodileri çaldı. Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Silvan’ın genç nüfusa sahip olan ilçelerden biri olduğunu belirterek, “Gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır. Sözünün ışığında geleceğimizin teminatı olan gençlere ve çocuklara her zaman destek olduk ve olmaya da devam ediyoruz” dedi.  Katılımcılara çeşitli ikramların dağıtıldığı program da; müzik kursuna katılan kursiyerlerin verdiği konserde çocuklar ve gençler, söylenen bir birinden güzel şarkı ve türküler eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendiler. Düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Meya Farkin Adem Koordinatörü Mine Genel, ÇATOM Sorumlusu Şükran Eryılmaz  öğrenci ve veliler katıldı.
Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Meya Farkin Aile Destek Merkezi bünyesinde düzenlenen müzik kursu kapanış programına katıldı. Erboğa’nın katıldığı programda minik öğrenciler hünerlerini sergiledi.

 

Haber: İhsan YILMAZ

Silvan Meya Farkin Aile Destek Merkezi’nın açtığı müzik kursunda eğitim gören 30 minik öğrenci düzenlenen kapanış programıyla mezuniyetlerini kutladı.

Silvan Kültür Merkezinde düzenlenen kapanış programında katılan Erboğa, Silvan Meya Farkin Aile Destek Merkezi bünyesinde çeşitli branşlarda açılan kurslara katılan çocuklar ve gençler bir yandan yaz tatili boyunca öğrendikleri hünerlerini sergilerken, bir yandan da mezuniyet sevincini yaşadılar. Kurs öğretmenlerinin verdiği eğitimler çocuklar öğrendikleri melodileri çaldı.

Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Silvan’ın genç nüfusa sahip olan ilçelerden biri olduğunu belirterek, “Gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır. Sözünün ışığında geleceğimizin teminatı olan gençlere ve çocuklara her zaman destek olduk ve olmaya da devam ediyoruz” dedi. 

Katılımcılara çeşitli ikramların dağıtıldığı program da; müzik kursuna katılan kursiyerlerin verdiği konserde çocuklar ve gençler, söylenen bir birinden güzel şarkı ve türküler eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendiler.

Düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Meya Farkin Adem Koordinatörü Mine Genel, ÇATOM Sorumlusu Şükran Eryılmaz  öğrenci ve veliler katıldı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.