Silvan’da çuvala koyulup atılan kedi kurtarıldı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 26.04.2024 - 12:49, Güncelleme: 26.04.2024 - 15:27 1462 kez okundu.
 

Silvan’da çuvala koyulup atılan kedi kurtarıldı

Silvan ilçesinde çuvala konularak yol kenarına atılan kediyi, çevredekiler kurtardı.
Haber: M.Romedi YILMAZ  Silvan ilçesi Tekel Mahallesi Tekel Caddesi'nde dün öğle saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler, bir kediyi çuvala koyarak yol kenarına bıraktılar. Yoldan geçen iki kişi, çuvaldaki hareketliliği fark ederek durdular ve bıçakla çuvalı kestiler. Çuvaldan çıkan kedi ise panikle kaçarak oradan uzaklaştı. Bu insanlık dışı olay ise cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, çuvalın içerisinde hareketsiz yatan kedinin kurtarılma anları ve kedinin kaçışı net bir şekilde görülüyor. Olayı kaydeden kişi ise videoya, "Bu nasıl bir vahşet! Bir canı çuvala koyup atmışlar. Neyse ki fark ettik ve kurtardık" şeklinde ifadeler ekledi.
Silvan ilçesinde çuvala konularak yol kenarına atılan kediyi, çevredekiler kurtardı.

Haber: M.Romedi YILMAZ

 Silvan ilçesi Tekel Mahallesi Tekel Caddesi'nde dün öğle saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler, bir kediyi çuvala koyarak yol kenarına bıraktılar.

Yoldan geçen iki kişi, çuvaldaki hareketliliği fark ederek durdular ve bıçakla çuvalı kestiler. Çuvaldan çıkan kedi ise panikle kaçarak oradan uzaklaştı. Bu insanlık dışı olay ise cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntülerde, çuvalın içerisinde hareketsiz yatan kedinin kurtarılma anları ve kedinin kaçışı net bir şekilde görülüyor. Olayı kaydeden kişi ise videoya, "Bu nasıl bir vahşet! Bir canı çuvala koyup atmışlar. Neyse ki fark ettik ve kurtardık" şeklinde ifadeler ekledi.

Çuvala koyulup atılan kedi, kurtarıldı

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.