Bedensel Engelli Vatandaş İnternet Mağduru: İnternet Olmadığı Halde Fatura Ödüyor

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 13.08.2024 - 14:35, Güncelleme: 13.08.2024 - 14:35 1763+ kez okundu.
 

Bedensel Engelli Vatandaş İnternet Mağduru: İnternet Olmadığı Halde Fatura Ödüyor

Silvan İlçesinde yaşayan bedensel engelli bir vatandaş, aylardır evinde internet hizmeti alamamasına rağmen düzenli olarak internet faturası ödüyor.
Haber: İhsan YILMAZ Bedensel Engelli Yusuf Yetişen, sağlayıcı şirketle defalarca iletişime geçmesine rağmen, sorununa bir çözüm bulunmadığını ve mağduriyetinin devam ettiğini belirtti. Özellikle engelli bireyler için internet, hem sosyalleşme hem de günlük işlerini halledebilme adına hayati bir öneme sahip. Ancak Engelli Yusuf Yetişen, adlı vatanda, internet hizmeti alamadığı için hem maddi hem de manevi anlamda zor durumda kaldığını ifade ediyor. Bu tür olaylar, internet hizmeti sağlayıcılarının sorumluluklarını yerine getirip getirmediği konusunda kamuoyunda soru işaretlerine yol açıyor. Durumun çözümü için gerekli adımların atılması ve vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi bekleniyor. “HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM” Evli ve 3 çocuk babası olan bedensel engelli Yusuf Yetişen, “Başvurularıma rağmen bir sonuç alamadım. Hizmet sağlayıcılarının müşteri hizmetleri ve teknik destek konusunda yetersiz kalıyorlar. Kaç kez online üzerinde başvuru yapmama rağmen halen sorun çözülmedi. Bana dönüş yapıyorlar, en kısa zamanda gelip sorunu çözeceğiz diyorlar. Ama maalesef her hangi bir çözüm üretilmedi. Sorunun çözülmemesi durumunda, hukuki yollara başvuracağım gerçekten çok mağdur durumdayım, hakkımı sonuna kadar arayacağım” dedi. SİLVAN ŞUBESİ KAPATILDI Silvan'da Türk Telekom şubesinin kapanması, ilçedeki vatandaşlar arasında büyük bir mağduriyete yol açmış durumda. Özellikle iletişim ve internet hizmetleriyle ilgili sorunlar yaşayan vatandaşlar, sorunlarını iletecek bir muhatap bulmakta zorlanıyorlar. Şubenin kapatılması, hem bireysel kullanıcılar hem de esnaflar için ciddi bir sıkıntı haline gelmiş durumda. Özellikle fatura ödemeleri, hat taşıma, arıza bildirimleri ve yeni abonelik işlemleri gibi temel hizmetler için Silvan halkı Diyarbakır’a gitmek zorunda kalıyor. Bu durum, zaten ekonomik olarak zor durumda olan birçok kişi ve işletme için ek maliyetler ve zaman kaybı yaratıyor. Türk Telekom'un Silvan'daki hizmet sunumunu yeniden gözden geçirmesi ve vatandaşların mağduriyetini giderecek adımlar atması bekleniyor.    
Silvan İlçesinde yaşayan bedensel engelli bir vatandaş, aylardır evinde internet hizmeti alamamasına rağmen düzenli olarak internet faturası ödüyor.

Haber: İhsan YILMAZ

Bedensel Engelli Yusuf Yetişen, sağlayıcı şirketle defalarca iletişime geçmesine rağmen, sorununa bir çözüm bulunmadığını ve mağduriyetinin devam ettiğini belirtti.

Özellikle engelli bireyler için internet, hem sosyalleşme hem de günlük işlerini halledebilme adına hayati bir öneme sahip. Ancak Engelli Yusuf Yetişen, adlı vatanda, internet hizmeti alamadığı için hem maddi hem de manevi anlamda zor durumda kaldığını ifade ediyor.

Bu tür olaylar, internet hizmeti sağlayıcılarının sorumluluklarını yerine getirip getirmediği konusunda kamuoyunda soru işaretlerine yol açıyor. Durumun çözümü için gerekli adımların atılması ve vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi bekleniyor.

“HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM”

Evli ve 3 çocuk babası olan bedensel engelli Yusuf Yetişen, “Başvurularıma rağmen bir sonuç alamadım. Hizmet sağlayıcılarının müşteri hizmetleri ve teknik destek konusunda yetersiz kalıyorlar. Kaç kez online üzerinde başvuru yapmama rağmen halen sorun çözülmedi. Bana dönüş yapıyorlar, en kısa zamanda gelip sorunu çözeceğiz diyorlar. Ama maalesef her hangi bir çözüm üretilmedi. Sorunun çözülmemesi durumunda, hukuki yollara başvuracağım gerçekten çok mağdur durumdayım, hakkımı sonuna kadar arayacağım” dedi.

SİLVAN ŞUBESİ KAPATILDI

Silvan'da Türk Telekom şubesinin kapanması, ilçedeki vatandaşlar arasında büyük bir mağduriyete yol açmış durumda. Özellikle iletişim ve internet hizmetleriyle ilgili sorunlar yaşayan vatandaşlar, sorunlarını iletecek bir muhatap bulmakta zorlanıyorlar. Şubenin kapatılması, hem bireysel kullanıcılar hem de esnaflar için ciddi bir sıkıntı haline gelmiş durumda.

Özellikle fatura ödemeleri, hat taşıma, arıza bildirimleri ve yeni abonelik işlemleri gibi temel hizmetler için Silvan halkı Diyarbakır’a gitmek zorunda kalıyor. Bu durum, zaten ekonomik olarak zor durumda olan birçok kişi ve işletme için ek maliyetler ve zaman kaybı yaratıyor. Türk Telekom'un Silvan'daki hizmet sunumunu yeniden gözden geçirmesi ve vatandaşların mağduriyetini giderecek adımlar atması bekleniyor.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
muhtar şaban
(14.08.2024 10:50 - #292)
maalesef yetkililer kör,sağır ve dilsiz,5-6 yıldır mahallemizin internet sorunu var,başvurmadığımız merci kalmadı,yetkili olan kişilere hakkımızı helal etmiyoruz...
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.