Diyarbekirspor tarih yazmak için destek bekliyor

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 28.02.2024 - 14:03, Güncelleme: 28.02.2024 - 14:03 1681+ kez okundu.
 

Diyarbekirspor tarih yazmak için destek bekliyor

Diyarbekirspor, Play-Off’a kalarak 2.Lig’deki en iyi derecesine imza atmak için taraftarlardan istiyor.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, bu haftayı bay geçirecek. Yeşil-kırmızılılar, 6 Mart Çarşamba günü sahasında grubun şampiyonlukta iddialı ekiplerinden Vanspor’la karşılaşacak. Sakatlıklar, cezalılar ve devre arasında takımdan ayrılan futbolcular gibi birçok olumsuzluk yaşayan Yaşadığı bütün dezavantaj ve olumsuzluklara rağmen başarılı bir sezon geçiren Diyarbekirspor, Play-Off yarışının içerisinde yer alıyor. Play-Off potası ile arasında sadece 5 puan fark olan yeşil-kırmızılılar, sezonun ikinci yarısında oynadığı 8 maçta 4 galibiyet,2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 14 puan topladı. 40 puan ile 7’nci sırada yer alan kalan Diyarbekirspor, 10 maçta hedef Play-Off’a kalıp bir ilki başarmak. DİYARBAKIR HALKINI MAÇLARA BEKLİYORUZ Uzun zamandır sakat olan futbolcuların iyileşmesi kadro derinliği açısından avantaj olarak değerlendirirken, teknik heyet ve futbolcuların Play-Off inancı tam. Büyük zorlukların üstesinden gelerek bu duruma geldiklerini belirten Yeşil-Kırmızılılar, “Play-Off’a kalacağımıza inanıyoruz. Kalan 10 maçın tamamına final havasında çıkacağız. Başarmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Play-Off’a kalırsak sonrası daha kolay olur. 1.Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz. Ama önce Play-Off’a kalmamız lazım. Bizim için eksik olan tek şey taraftar desteği. Diyarbakır halkını yanımızda görmek istiyoruz. Verdiğimiz mücadele ile bunu fazlasıyla hak ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundular. Kaynak:HABER MERKEZİ
Diyarbekirspor, Play-Off’a kalarak 2.Lig’deki en iyi derecesine imza atmak için taraftarlardan istiyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, bu haftayı bay geçirecek.

Yeşil-kırmızılılar, 6 Mart Çarşamba günü sahasında grubun şampiyonlukta iddialı ekiplerinden Vanspor’la karşılaşacak.

Sakatlıklar, cezalılar ve devre arasında takımdan ayrılan futbolcular gibi birçok olumsuzluk yaşayan

Yaşadığı bütün dezavantaj ve olumsuzluklara rağmen başarılı bir sezon geçiren Diyarbekirspor, Play-Off yarışının içerisinde yer alıyor.

Play-Off potası ile arasında sadece 5 puan fark olan yeşil-kırmızılılar, sezonun ikinci yarısında oynadığı 8 maçta 4 galibiyet,2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 14 puan topladı.

40 puan ile 7’nci sırada yer alan kalan Diyarbekirspor, 10 maçta hedef Play-Off’a kalıp bir ilki başarmak.

DİYARBAKIR HALKINI MAÇLARA BEKLİYORUZ

Uzun zamandır sakat olan futbolcuların iyileşmesi kadro derinliği açısından avantaj olarak değerlendirirken, teknik heyet ve futbolcuların Play-Off inancı tam.

Büyük zorlukların üstesinden gelerek bu duruma geldiklerini belirten Yeşil-Kırmızılılar, “Play-Off’a kalacağımıza inanıyoruz. Kalan 10 maçın tamamına final havasında çıkacağız. Başarmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Play-Off’a kalırsak sonrası daha kolay olur. 1.Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz. Ama önce Play-Off’a kalmamız lazım. Bizim için eksik olan tek şey taraftar desteği. Diyarbakır halkını yanımızda görmek istiyoruz. Verdiğimiz mücadele ile bunu fazlasıyla hak ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundular. Kaynak:HABER MERKEZİ

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.