Diyarbekirspor: Perde arkasında dönen dolapları iyi biliyoruz

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 06.03.2024 - 10:40, Güncelleme: 06.03.2024 - 10:40 1523+ kez okundu.
 

Diyarbekirspor: Perde arkasında dönen dolapları iyi biliyoruz

Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, Vanspor maçı öncesinde dikkat çekici bir açıklama yaptı.
2. Lig Beyaz Grup’ta play-off mücadelesi veren Diyarbekirspor, şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor ile yarın (6 Mart) saat: 14.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda karşılaşacak.   Diyarbekirspor’un sosyal medya hesaplarında paylaşım yapan başkan Serkan Genç’in açıklaması şöyle: “Saygı değer halkımız ve taraftarlarımız kamuoyuna duyurulur. Diyarbekirspor kulübü yıllardır onursal başkanımız tarafından kendi imkanlarıyla maddi manevi olarak emek vermiştir. Gelinen nokta bizleri derinden üzmüştür, perde arkasında dönen dolapları iyi biliyoruz kendi şehrinin takımına karşı bu kadar beslenen, nefret ve düşmanlık yapanları zamanı gelince kamuoyuna paylaşıcaz. Herkesin geçmişi ortada kimin ne olduğu belli kimin nereli olduğu da belli, kadım şehrin takımı rengi yeşil kırmızı diyarbekirspor bu şehrin takımı değil mi sorarız...”
Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, Vanspor maçı öncesinde dikkat çekici bir açıklama yaptı.

2. Lig Beyaz Grup’ta play-off mücadelesi veren Diyarbekirspor, şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor ile yarın (6 Mart) saat: 14.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda karşılaşacak.

 
Diyarbekirspor’un sosyal medya hesaplarında paylaşım yapan başkan Serkan Genç’in açıklaması şöyle: “Saygı değer halkımız ve taraftarlarımız kamuoyuna duyurulur. Diyarbekirspor kulübü yıllardır onursal başkanımız tarafından kendi imkanlarıyla maddi manevi olarak emek vermiştir. Gelinen nokta bizleri derinden üzmüştür, perde arkasında dönen dolapları iyi biliyoruz kendi şehrinin takımına karşı bu kadar beslenen, nefret ve düşmanlık yapanları zamanı gelince kamuoyuna paylaşıcaz. Herkesin geçmişi ortada kimin ne olduğu belli kimin nereli olduğu da belli, kadım şehrin takımı rengi yeşil kırmızı diyarbekirspor bu şehrin takımı değil mi sorarız...”

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.