Diyarbakır milletvekilinden ilginç tepki: Kuzulkurt

Siyaset (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 22.02.2024 - 11:03, Güncelleme: 22.02.2024 - 11:03 1461+ kez okundu.
 

Diyarbakır milletvekilinden ilginç tepki: Kuzulkurt

Dem Parti Diyarbakır milletvekili Ceylan Akça Cupolo, Kürt dili ile ilgili tartışmalara değinen bir konuşma yaptı.
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (Dem Parti) Diyarbakır milletvekili Ceylan Akça Cupolo Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmada ilginç bir tepki gösterdi. Akça, 21 Şubat Dünya Ana Dil Günü’nde Meclis’te kürsüsünden bir konuşma yaptı. Konuşmasında Kürt dili ilgili çekincelere dikkat çeken Dem Parti Diyarbakır Ceylan Akça Cupolo, “Kürtçe’nin var olmadığını bir (X) olduğunu söyleyenlere, Kürtçe’nin resmi anadil olmasına şerh koyanlara ‘Kuzulkurt’ diyorum” ifadelerini kullandı. Kaynak:HABER MERKEZİ
Dem Parti Diyarbakır milletvekili Ceylan Akça Cupolo, Kürt dili ile ilgili tartışmalara değinen bir konuşma yaptı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (Dem Parti) Diyarbakır milletvekili Ceylan Akça Cupolo Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmada ilginç bir tepki gösterdi.

Akça, 21 Şubat Dünya Ana Dil Günü’nde Meclis’te kürsüsünden bir konuşma yaptı. Konuşmasında Kürt dili ilgili çekincelere dikkat çeken Dem Parti Diyarbakır Ceylan Akça Cupolo, “Kürtçe’nin var olmadığını bir (X) olduğunu söyleyenlere, Kürtçe’nin resmi anadil olmasına şerh koyanlara ‘Kuzulkurt’ diyorum” ifadelerini kullandı. Kaynak:HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.