DEDAŞ'tan Silvan'da mobil memnuniyet hizmeti

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 14.08.2024 - 10:50, Güncelleme: 14.08.2024 - 10:50 1665+ kez okundu.
 

DEDAŞ'tan Silvan'da mobil memnuniyet hizmeti

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ), Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde mobil müşteri memnuniyeti aracıyla hizmeti halkın ayağına götürüyor.
Haber: M.Romedi YILMAZ Silvan'da Gazi Caddesi üzerinde konuşlandırılan DEDAŞ mobil müşteri memnuniyet aracı, hizmeti vatandaşların ayağına götürüyor. Buraya gelen vatandaşlar şikayetlerini yazılı veya sözlü olarak iletip çözüm bulunmasını istiyor. Konuyla ilgili açıklama yapan DEDAŞ Müşteri Memnuniyeti Merkezi yetkilileri, "Bize gelen vatandaşlara önce hoş geldiniz diyerek karışılıyoruz. Size nasıl yardımcı olabiliriz diyerek vatandaşlarımızı şikayet ve taleplerini kayıt altına alıyoruz. Ardından verilen hizmet kapsamında elektrik abonelerinin şikâyet, istek ve önerilerini değerlendirip önce sözlü dinliyoruz. Sonra gerekiyorsa şikâyet dilekçesi hazırlayıp merkeze iletiyoruz. Türkiye genelinde sektörde bir ilk olan bu uygulamayla 2020 yılında Silvanlılara ve bölge insanına hizmet vermeye başladık. Müşterilerimiz için mobil müşteri memnuniyeti araçlarımız bölge genelinde hizmet vermeye devam ediyoruz " dedi.
Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ), Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde mobil müşteri memnuniyeti aracıyla hizmeti halkın ayağına götürüyor.

Haber: M.Romedi YILMAZ

Silvan'da Gazi Caddesi üzerinde konuşlandırılan DEDAŞ mobil müşteri memnuniyet aracı, hizmeti vatandaşların ayağına götürüyor. Buraya gelen vatandaşlar şikayetlerini yazılı veya sözlü olarak iletip çözüm bulunmasını istiyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan DEDAŞ Müşteri Memnuniyeti Merkezi yetkilileri, "Bize gelen vatandaşlara önce hoş geldiniz diyerek karışılıyoruz. Size nasıl yardımcı olabiliriz diyerek vatandaşlarımızı şikayet ve taleplerini kayıt altına alıyoruz. Ardından verilen hizmet kapsamında elektrik abonelerinin şikâyet, istek ve önerilerini değerlendirip önce sözlü dinliyoruz.

Sonra gerekiyorsa şikâyet dilekçesi hazırlayıp merkeze iletiyoruz. Türkiye genelinde sektörde bir ilk olan bu uygulamayla 2020 yılında Silvanlılara ve bölge insanına hizmet vermeye başladık. Müşterilerimiz için mobil müşteri memnuniyeti araçlarımız bölge genelinde hizmet vermeye devam ediyoruz " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.