Yılın “altın” kadrosunda Amedspor rüzgarı: Yedi futbolcu var

Spor (MG) - Malabadi Gazetesi | 13.06.2024 - 14:38, Güncelleme: 13.06.2024 - 14:38 2523+ kez okundu.
 

Yılın “altın” kadrosunda Amedspor rüzgarı: Yedi futbolcu var

2023/24 sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp TFF 1. Lig’e yükselmeyi başaran Amedspor’da “altın” kadro rüzgarı.
Altligler’in hazırlamış olduğu yılın “altın kadrosu”nda Diyarbakır ekibinin rüzgarı esti. Yılın en iyi kadrosunda Amedspor’dan tam 7 futbolcu yerini aldı. İşte yılın kadrosu. KADROYA AMEDSPOR DAMGA VURDU Altın kadroda Amedspor’dan Batuhan Tur, Uğur Adem Gezer, Onur Karakabak, Oktay Aydın, Çekdar Orhan, Mert Çapar ve Berk İsmail Ünsal yer alırken, iki isimde Amedspor’un eski futbolcusu olarak kadroda yer aldı. Kalede Diyarbakırlı ve Amedspor’un eski file bekçisi Abdullah Yiğiter, hücum hattında ise Amedspor’un eski ismi ve Iğdırspor’un golcüsü Halil İbrahim Sönmez yer aldı. Diğer iki futbolcu ise Hasan Hatipoğlu ve Eyüp Akcan oldu. YILIN TEKNİK DİREKTÖRÜ MESUT BAKKAL Amedspor’a devre arasında gelen Bakkal, çıktığı tüm karşılaşmalardan yalnız bir mağlubiyet alırken kulübün şampiyonluğunda da önemli bir rol oynadı. Böylelikle Mesut Bakkal, TFF 2. Lig Kırmızı Grubu’n en başarılı teknik direktörü oldu.
2023/24 sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp TFF 1. Lig’e yükselmeyi başaran Amedspor’da “altın” kadro rüzgarı.

Altligler’in hazırlamış olduğu yılın “altın kadrosu”nda Diyarbakır ekibinin rüzgarı esti. Yılın en iyi kadrosunda Amedspor’dan tam 7 futbolcu yerini aldı. İşte yılın kadrosu.

KADROYA AMEDSPOR DAMGA VURDU

Altın kadroda Amedspor’dan Batuhan Tur, Uğur Adem Gezer, Onur Karakabak, Oktay Aydın, Çekdar Orhan, Mert Çapar ve Berk İsmail Ünsal yer alırken, iki isimde Amedspor’un eski futbolcusu olarak kadroda yer aldı.

Kalede Diyarbakırlı ve Amedspor’un eski file bekçisi Abdullah Yiğiter, hücum hattında ise Amedspor’un eski ismi ve Iğdırspor’un golcüsü Halil İbrahim Sönmez yer aldı. Diğer iki futbolcu ise Hasan Hatipoğlu ve Eyüp Akcan oldu.

YILIN TEKNİK DİREKTÖRÜ MESUT BAKKAL

Amedspor’a devre arasında gelen Bakkal, çıktığı tüm karşılaşmalardan yalnız bir mağlubiyet alırken kulübün şampiyonluğunda da önemli bir rol oynadı. Böylelikle Mesut Bakkal, TFF 2. Lig Kırmızı Grubu’n en başarılı teknik direktörü oldu.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.