Yayalar bu yolda tehlike yaşıyor

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 25.07.2024 - 12:44, Güncelleme: 25.07.2024 - 12:44 1221+ kez okundu.
 

Yayalar bu yolda tehlike yaşıyor

Silvan İlçesi Selahattin Mahallesi Said’i Nursi Caddesinde yaya kaldırımı olmadığı için yayaların tehlike altında olduğunu söyleyen vatandaşlar, bir an önce kaldırım yapılmasını istedi.
HABER: İHSAN YILMAZ Silvan E-99 Selahattin Mahallesi Said’i Nursi Caddesi üzerinde yaya kaldırımı olmadığı için yayalar tehlike altında. Buraya park eden araçlar yayaların araç yolundan yürümesine sebep oluyor. Yeni yapıların ve Okulun da bulunduğu caddede gerekli kaldırım çalışmasının yapılması için konu yetkililerin dikkatine sunulur. "ACİLEN YAY KALDIRIM YAPILMALI" Vatandaş, “Selahattin Mahallesi Said’i Nursi Caddesin kaldırımların olmaması özellikle Çocuklar için büyük bir tehlike arz etmektedir. Caddede yoğun bir trafik akışı sağlanmaktadır. Özellikle kaldırımların olmaması yayalar tehlike oluşturmaktadır. Yetkililerin acilen yaya kaldırımın yapması gerekiyor. Önlemler alınmaz ise, Allah korusun can kaybına sebep olabilir, caddede gerekli kaldırım çalışmasının yapılmasını istiyoruz” dedi.     AİLELER ENDİŞELİ Selahattin Mahallesi sakinleri, Caddede yaya kaldırımın olmaması endişeli olduklarını dile getirdi. Mahalle Sakini, “Çocuklarımız alış-veriş için ya da yakınlarımıza gidip gelmelerinde endişe duyuyoruz. Çünkü burası yeni bir yerleşim alanı ve cadde trafiği yoğun bir şekilde işliyor. Ancak kaldırımlar olmadığı için çocuklarımız caddede yürümek zorunda kalıyor. Belediye ve yetkililer acilen önlem alınmasını istiyoruz” dedi.  
Silvan İlçesi Selahattin Mahallesi Said’i Nursi Caddesinde yaya kaldırımı olmadığı için yayaların tehlike altında olduğunu söyleyen vatandaşlar, bir an önce kaldırım yapılmasını istedi.

HABER: İHSAN YILMAZ

Silvan E-99 Selahattin Mahallesi Said’i Nursi Caddesi üzerinde yaya kaldırımı olmadığı için yayalar tehlike altında. Buraya park eden araçlar yayaların araç yolundan yürümesine sebep oluyor. Yeni yapıların ve Okulun da bulunduğu caddede gerekli kaldırım çalışmasının yapılması için konu yetkililerin dikkatine sunulur.

"ACİLEN YAY KALDIRIM YAPILMALI"

Vatandaş, “Selahattin Mahallesi Said’i Nursi Caddesin kaldırımların olmaması özellikle Çocuklar için büyük bir tehlike arz etmektedir. Caddede yoğun bir trafik akışı sağlanmaktadır. Özellikle kaldırımların olmaması yayalar tehlike oluşturmaktadır. Yetkililerin acilen yaya kaldırımın yapması gerekiyor. Önlemler alınmaz ise, Allah korusun can kaybına sebep olabilir, caddede gerekli kaldırım çalışmasının yapılmasını istiyoruz” dedi.    

AİLELER ENDİŞELİ

Selahattin Mahallesi sakinleri, Caddede yaya kaldırımın olmaması endişeli olduklarını dile getirdi.

Mahalle Sakini, “Çocuklarımız alış-veriş için ya da yakınlarımıza gidip gelmelerinde endişe duyuyoruz. Çünkü burası yeni bir yerleşim alanı ve cadde trafiği yoğun bir şekilde işliyor. Ancak kaldırımlar olmadığı için çocuklarımız caddede yürümek zorunda kalıyor. Belediye ve yetkililer acilen önlem alınmasını istiyoruz” dedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.