Turkcell'de Müşteri Krizi: Faturalar İkiye Katlandı, Kullanıcılar Mağdur

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 28.09.2024 - 12:54, Güncelleme: 28.09.2024 - 12:54 1466 kez okundu.
 

Turkcell'de Müşteri Krizi: Faturalar İkiye Katlandı, Kullanıcılar Mağdur

Silvan ilçesindeki Turkcell aboneleri, sözleşmeleri sona eren müşterilere yapılan yüksek faturalandırmalar nedeniyle mağduriyet yaşıyor.
Haber: M.Romedi YILMAZ İddialara göre, abonelik sözleşmesi sona eren müşteriler, önceki faturalarının neredeyse iki katına çıkan ücretlerle karşı karşıya kaldı. Silvan’da yaşayan bir Turkcell kullanıcısının, 350 TL olan faturası, sözleşmesinin sona ermesinin ardından 769 TL olarak faturalandırıldı. Mağduriyet yaşayan abone, bu duruma itiraz ederek Turkcell müşteri hizmetlerini aradı. Ancak, aldığı cevap daha da hayal kırıklığına neden oldu. Müşteriye, 350 TL’lik fatura yerine yeni bir sözleşme teklifi sunuldu. Bu teklifte ise yüzde 100’e varan bir zam ile 600 TL civarında yeni bir paket önerildi. Bu gelişmeler karşısında müşteri, aboneliğini iptal etme kararı aldı ve Turkcell'e tepki gösterdi. Silvan’daki mağdur kullanıcılar, Turkcell'in bu uygulamasının haksız olduğunu savunarak, şirketin müşteri kaybetmeye devam ettiğini ifade ediyor. Aynı mağduriyeti yaşayan birçok abone, yüksek fatura artışları nedeniyle Turkcell ile yollarını ayırma kararı aldı. Turkcell'den Yüksek Fatura Şoku: Müşteriler Terk Ediyor! Turkcell’in bu stratejisi, uzun yıllardır operatörü kullanan müşteriler arasında büyük bir tepkiye neden oldu. Turkcell’in, abonelik bitimlerinde sunduğu yüksek fiyatlı sözleşmeler ve artan fatura bedelleri, tüketiciler tarafından eleştiriliyor. Mağdur müşteriler, şirketin fiyat politikalarını gözden geçirmesi gerektiğini vurguluyor.
Silvan ilçesindeki Turkcell aboneleri, sözleşmeleri sona eren müşterilere yapılan yüksek faturalandırmalar nedeniyle mağduriyet yaşıyor.

Haber: M.Romedi YILMAZ

İddialara göre, abonelik sözleşmesi sona eren müşteriler, önceki faturalarının neredeyse iki katına çıkan ücretlerle karşı karşıya kaldı. Silvan’da yaşayan bir Turkcell kullanıcısının, 350 TL olan faturası, sözleşmesinin sona ermesinin ardından 769 TL olarak faturalandırıldı.

Mağduriyet yaşayan abone, bu duruma itiraz ederek Turkcell müşteri hizmetlerini aradı. Ancak, aldığı cevap daha da hayal kırıklığına neden oldu. Müşteriye, 350 TL’lik fatura yerine yeni bir sözleşme teklifi sunuldu. Bu teklifte ise yüzde 100’e varan bir zam ile 600 TL civarında yeni bir paket önerildi. Bu gelişmeler karşısında müşteri, aboneliğini iptal etme kararı aldı ve Turkcell'e tepki gösterdi.

Silvan’daki mağdur kullanıcılar, Turkcell'in bu uygulamasının haksız olduğunu savunarak, şirketin müşteri kaybetmeye devam ettiğini ifade ediyor. Aynı mağduriyeti yaşayan birçok abone, yüksek fatura artışları nedeniyle Turkcell ile yollarını ayırma kararı aldı.

Turkcell'den Yüksek Fatura Şoku: Müşteriler Terk Ediyor!

Turkcell’in bu stratejisi, uzun yıllardır operatörü kullanan müşteriler arasında büyük bir tepkiye neden oldu. Turkcell’in, abonelik bitimlerinde sunduğu yüksek fiyatlı sözleşmeler ve artan fatura bedelleri, tüketiciler tarafından eleştiriliyor. Mağdur müşteriler, şirketin fiyat politikalarını gözden geçirmesi gerektiğini vurguluyor.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.