THY’den keyfi uygulama: Diyarbakır-İstanbul seferi iptal

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 18.04.2024 - 11:00, Güncelleme: 18.04.2024 - 13:59 1395 kez okundu.
 

THY’den keyfi uygulama: Diyarbakır-İstanbul seferi iptal

THY, yolculara haber dahi vermeden bugün 08.25’te yapılması gereken Diyarbakır-İstanbul seferini iptal etti.
Türk Hava Yolları’nın (THY) bugün 08.25’te yapılması gereken Diyarbakır-İstanbul seferi, yolculara haber dahi verilmeden iptal edildi. İstanbul’a gitmek için bugün havalimanına giden yolcular 08.25’te yapılması gereken seferin iptal edildiğini öğrendi. Kendilerine bu yönde herhangi bir bilgilendirme yapılmadığını belirten yolcular olaya tepki gösterdi. Yolcular ile THY bilet görevlileri arasında gerginliğin yaşanmasına sebep olan olay sonrası vatandaşlar adeta isyan etti. Alanda muhatap bulmadıklarını belirten yolcular, kendilerine sadece evlerine gitmelerinin söylendiğini belirterek, yetkililerden şikayetçi oldu Mağdur olan yolculara haber verilmemesi tepkilere neden oldu. YOLCULAR TEPKİLİ Sabah 6 : 30'dan beri havaalanında olduğunu söyleyen mağdur bir yolcu, "Hiç bir gerekçe gösterilmeden biletlerimiz iptal edildi. Benim acilen bugün İstanbul'da olmam lazım. Başka seferlerde de yer bulamadım. Otobüs firmalarında da bu gün için yer bulamadım. Bu haksızlıktır. Mağdur olan yolcuların mağduriyetlerini kim karşılayacak" diye tepki gösterdi.   MİNİBÜSLE YOLA ÇIKTILAR Türk Hava Yolları'nun (THY) 08.25'te yapılması gereken Diyarbakır-İstranbul seferi, bilgi verilmeden iptal edilen yolcular, otobüslerde de yer bulamayınca, minibüsle İstanbul'a gitmek zorunda kaldı.  
THY, yolculara haber dahi vermeden bugün 08.25’te yapılması gereken Diyarbakır-İstanbul seferini iptal etti.

Türk Hava Yolları’nın (THY) bugün 08.25’te yapılması gereken Diyarbakır-İstanbul seferi, yolculara haber dahi verilmeden iptal edildi.
İstanbul’a gitmek için bugün havalimanına giden yolcular 08.25’te yapılması gereken seferin iptal edildiğini öğrendi.
Kendilerine bu yönde herhangi bir bilgilendirme yapılmadığını belirten yolcular olaya tepki gösterdi.
Yolcular ile THY bilet görevlileri arasında gerginliğin yaşanmasına sebep olan olay sonrası vatandaşlar adeta isyan etti.
Alanda muhatap bulmadıklarını belirten yolcular, kendilerine sadece evlerine gitmelerinin söylendiğini belirterek, yetkililerden şikayetçi oldu
Mağdur olan yolculara haber verilmemesi tepkilere neden oldu.

YOLCULAR TEPKİLİ

Sabah 6 : 30'dan beri havaalanında olduğunu söyleyen mağdur bir yolcu, "Hiç bir gerekçe gösterilmeden biletlerimiz iptal edildi. Benim acilen bugün İstanbul'da olmam lazım. Başka seferlerde de yer bulamadım. Otobüs firmalarında da bu gün için yer bulamadım. Bu haksızlıktır. Mağdur olan yolcuların mağduriyetlerini kim karşılayacak" diye tepki gösterdi.  

MİNİBÜSLE YOLA ÇIKTILAR

Türk Hava Yolları'nun (THY) 08.25'te yapılması gereken Diyarbakır-İstranbul seferi, bilgi verilmeden iptal edilen yolcular, otobüslerde de yer bulamayınca, minibüsle İstanbul'a gitmek zorunda kaldı.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.