TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan DTSO’ya ziyaret

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 19.08.2024 - 15:37, Güncelleme: 19.08.2024 - 15:37 1458+ kez okundu.
 

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan DTSO’ya ziyaret

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi, Diyarbakır’ı ziyaretlerinin ikinci gününde, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya ve yönetimini ziyaret etti.
Amedspor-İstanbulspor maçını izlemek üzere Diyarbakır’a gelen TFF Başkanı, dün akşam Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi eş başkanları ile bir araya geldi, spor taban birliklerinin temsilcileriyle görüştü. Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, bu sabah Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya'yı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. DTSO Başkanı Kaya, TFF Başkanına, Diyarbakır’ı anlatan bir plaket verdi. Bu ziyaretin ardından heyet, Diyarbakır Valiliği'ni de ziyaret ederek, çeşitli kurumlarla temaslarda bulundu. Ziyaretlerin amacının Diyarbakır’daki futbol atmosferini yakından gözlemlemek ve yerel yöneticilerle işbirliği yapmak olduğu belirtildi.
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi, Diyarbakır’ı ziyaretlerinin ikinci gününde, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya ve yönetimini ziyaret etti.

Amedspor-İstanbulspor maçını izlemek üzere Diyarbakır’a gelen TFF Başkanı, dün akşam Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi eş başkanları ile bir araya geldi, spor taban birliklerinin temsilcileriyle görüştü. Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, bu sabah Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya'yı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. DTSO Başkanı Kaya, TFF Başkanına, Diyarbakır’ı anlatan bir plaket verdi.

dtso-ziyaret-1.jpeg

Bu ziyaretin ardından heyet, Diyarbakır Valiliği'ni de ziyaret ederek, çeşitli kurumlarla temaslarda bulundu. Ziyaretlerin amacının Diyarbakır’daki futbol atmosferini yakından gözlemlemek ve yerel yöneticilerle işbirliği yapmak olduğu belirtildi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.