Silvan’da zabıta dolmuşları denetledi

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 12.07.2024 - 11:33, Güncelleme: 12.07.2024 - 11:36 1975+ kez okundu.
 

Silvan’da zabıta dolmuşları denetledi

Silvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri dolmuş denetimi gerçekleştirdi. Kusurlu araç sürücülerine yazılı ve sözlü uyarıda bulunuldu.
Haber: M.Romedi YILMAZ Silvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri dolmuş denetimi gerçekleştirdi. Kusurlu araç sürücülerine yazılı ve sözlü uyarılarda bulunuldu. Belediye zabıta ekipleri, şikâyetler üzerine ilçe merkezindeki şehir içi araçlarını ve Diyarbakır-Silvan arası taşımacılık yapan araçlarda denetim yaparak, kusurlu bulunan araç sürücülerine yazılı ve sözlü uyarıda bulundu. Zabıta Müdürlüğünü bağlı ekipler, vatandaşlara sağlıklı ve güvenli seyahat edebilmeleri için, toplu taşıma araçlarında denetimlerine devam ediyor. Klimaların açılmadığı ve fazla yolcu bindirildiği şikâyetleri üzerine ilçe merkezinde bulunan şehir içi ve Diyarbakır- Silvan araçlarında denetim yaptı. Yurttaşların yapılan denetimden memnun olduğu gözlenirken, araç plakalarını not alan Zabıta ekiplerimiz aynı şikâyetlerin gelmesi üzerine cezai işlem uygulanacağını belirtti. Şikâyetler ALO 153’e Zabıta ekiplerimiz, yurttaşların toplu taşımada yaşadıkları tüm sorunları "ALO 153" şikâyet hattına bildirmelerini istedi.  
Silvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri dolmuş denetimi gerçekleştirdi. Kusurlu araç sürücülerine yazılı ve sözlü uyarıda bulunuldu.

Haber: M.Romedi YILMAZ

Silvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri dolmuş denetimi gerçekleştirdi. Kusurlu araç sürücülerine yazılı ve sözlü uyarılarda bulunuldu.

Belediye zabıta ekipleri, şikâyetler üzerine ilçe merkezindeki şehir içi araçlarını ve Diyarbakır-Silvan arası taşımacılık yapan araçlarda denetim yaparak, kusurlu bulunan araç sürücülerine yazılı ve sözlü uyarıda bulundu.

Zabıta Müdürlüğünü bağlı ekipler, vatandaşlara sağlıklı ve güvenli seyahat edebilmeleri için, toplu taşıma araçlarında denetimlerine devam ediyor. Klimaların açılmadığı ve fazla yolcu bindirildiği şikâyetleri üzerine ilçe merkezinde bulunan şehir içi ve Diyarbakır- Silvan araçlarında denetim yaptı. Yurttaşların yapılan denetimden memnun olduğu gözlenirken, araç plakalarını not alan Zabıta ekiplerimiz aynı şikâyetlerin gelmesi üzerine cezai işlem uygulanacağını belirtti.

Şikâyetler ALO 153’e

Zabıta ekiplerimiz, yurttaşların toplu taşımada yaşadıkları tüm sorunları "ALO 153" şikâyet hattına bildirmelerini istedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.