Silvan’da yoğurt Pazarı'nda bakım ve onarım çalışması başlattı

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 20.06.2024 - 13:11, Güncelleme: 20.06.2024 - 13:11 2372+ kez okundu.
 

Silvan’da yoğurt Pazarı'nda bakım ve onarım çalışması başlattı

Silvan Belediyesi Kurban Bayramı öncesi Cami Mahallesi'nde Silvan Belediyesi bünyesindeki yoğurt pazarında bakım-onarım çalışmaları başlattı.
Haber: M. Romedi YILMAZ Kurban Bayramı öncesinde Silvan Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda hayvansal ürünlerini satmak için Fen Müdürlüğüne bağlı ekipler bakım ve onarım çalışması başlattı. Halen aktif olarak kullanılan ve bakım onarım ihtiyacı olan Yoğurt pazarında hijyenik bir ortamın oluşması için ekipler çalışmalarına başladı. Yoğurt Pazarı'nda Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlük ekipleri yoğun bir çalışma sürdürüyor. Yetkililer, vatandaşların sağlıklı, huzurlu bir ortamda alış-verişlerini sağlamak amacıyla pazarın hijyenik ve kolay kullanıma en uygun hale getirilmesi için çalıştıklarını belirtti. Silvan Belediye Eş Başkanlarının talimatı ile çalışmalarını yürüten birim ekipleri; "Başkanımızın talimatları ile vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda alış-verişlerini yapmalarını sağlamak amacıyla gereken her şeyi yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu. Pazarda bulunan demir direklerin boyanması, duvarların sıvası, alanların temizlenmesi ilgili birim ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Bayram sonrası tamamlanması hedeflenen bakım - onarım çalışmaları titizlikle devam ediyor.   
Silvan Belediyesi Kurban Bayramı öncesi Cami Mahallesi'nde Silvan Belediyesi bünyesindeki yoğurt pazarında bakım-onarım çalışmaları başlattı.

Haber: M. Romedi YILMAZ

Kurban Bayramı öncesinde Silvan Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda hayvansal ürünlerini satmak için Fen Müdürlüğüne bağlı ekipler bakım ve onarım çalışması başlattı.

Halen aktif olarak kullanılan ve bakım onarım ihtiyacı olan Yoğurt pazarında hijyenik bir ortamın oluşması için ekipler çalışmalarına başladı.

Yoğurt Pazarı'nda Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlük ekipleri yoğun bir çalışma sürdürüyor.

Yetkililer, vatandaşların sağlıklı, huzurlu bir ortamda alış-verişlerini sağlamak amacıyla pazarın hijyenik ve kolay kullanıma en uygun hale getirilmesi için çalıştıklarını belirtti.

Silvan Belediye Eş Başkanlarının talimatı ile çalışmalarını yürüten birim ekipleri; "Başkanımızın talimatları ile vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda alış-verişlerini yapmalarını sağlamak amacıyla gereken her şeyi yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Pazarda bulunan demir direklerin boyanması, duvarların sıvası, alanların temizlenmesi ilgili birim ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Bayram sonrası tamamlanması hedeflenen bakım - onarım çalışmaları titizlikle devam ediyor. 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.