Silvan’da öğrenciler TÜBİTAK destekli bilim fuarı açtı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 10.05.2024 - 13:02, Güncelleme: 10.05.2024 - 13:09 1698 kez okundu.
 

Silvan’da öğrenciler TÜBİTAK destekli bilim fuarı açtı

Öğrenciler tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Tübitak 4006 Bilim Fuarı törenle açıldı.
Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hazırladıkları projeleri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda sergiledi. Çevre dostu teknolojilerden sağlık ve biyoteknoloji alanındaki yeniliklere kadar geniş bir yelpazede projeler hazırlayan öğrenciler, ziyaretçilerine ilham verici bir bilim deneyimi sunuyor. Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki her bir proje, farklı bir bilgi dünyasına kapı aralarken, bilimin sınırsız evreninde yeni ufuklara yelken açma imkanı sunan projelere öğrencilerin yanı sıra öğretmenler ve veliler de yoğun ilgi gösterdi. 20 proje sergileniyor Okul Müdürü Mehmet Salih Çaçan, 2 yıl önce 13 projenin sergilendiği fuarda bu yıl için öğretmenlerin danışmanlığında öğrencilerin büyük gayretleriyle başvurusu yapılan 20 projenin sergilenmeye değer görüldüğünü söyledi. Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda sergisine Silvan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Beklen, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muhammet Romedi YILMAZ  
Öğrenciler tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Tübitak 4006 Bilim Fuarı törenle açıldı.

Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hazırladıkları projeleri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda sergiledi.

Çevre dostu teknolojilerden sağlık ve biyoteknoloji alanındaki yeniliklere kadar geniş bir yelpazede projeler hazırlayan öğrenciler, ziyaretçilerine ilham verici bir bilim deneyimi sunuyor.

tubitak-fuar-silvan22.jpg

Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki her bir proje, farklı bir bilgi dünyasına kapı aralarken, bilimin sınırsız evreninde yeni ufuklara yelken açma imkanı sunan projelere öğrencilerin yanı sıra öğretmenler ve veliler de yoğun ilgi gösterdi.

fuar-silvan.jpg

20 proje sergileniyor

Okul Müdürü Mehmet Salih Çaçan, 2 yıl önce 13 projenin sergilendiği fuarda bu yıl için öğretmenlerin danışmanlığında öğrencilerin büyük gayretleriyle başvurusu yapılan 20 projenin sergilenmeye değer görüldüğünü söyledi.

Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda sergisine Silvan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Beklen, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muhammet Romedi YILMAZ

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.