Silvan'da boynuzlu yılan dehşete düşürdü.

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 20.05.2024 - 16:27, Güncelleme: 20.05.2024 - 16:27 5996+ kez okundu.
 

Silvan'da boynuzlu yılan dehşete düşürdü.

Silvan ilçesine bağlı kırsal mahallede ortaya çıkan boynuzlu yılanı görenleri dehşete düşürdü. Yılanı görenler bu sefer küçük dilini değil de büyük dilini yuttu.
Haber: M.Romedi YILMAZ Silvan ilçesinde uzun süre eşine benzerine rastlanması zor olan bir olay meydana geldi. Silvan İlçesine bağlı Kırsal Mahallede köylü vatandaşların çalıların arasında gördüğü boynuzlu yaratığın önce ne olduğunu anlamazken, sonra boynuzlu ve yaşlı bir yılan olduğunu anladılar.   Vatandaşlar tarafından görülen boynuzlu yılan önce çalıların arasında boynuzları olan bir yaratık belirdi. Köylüler ise bu yaratığı kayıt altına almak için hemen cep telefonlarına sarıldılar. Sonra boynuzlu yılan olduğu öğrenildi. Köylüler karşılarındaki yaratığın boynuzlu bir yılan olduğunu fark etmelerinin ardından ise asıl büyük şaşkınlığı yaşayarak bu sefer adeta küçük dilini değil de büyük dilini yuttu. NEREYE GİTTİĞİ BİLİNMİYOR Köylü vatandaşların görüntüsünü almasının ardından hızla bölgeden uzaklaşan yılan, gözlerden kayboldu. Nadir görülen hayvanın nereye gittiği bilinmiyor. Olay, Silvan’da şaşkınlığa neden oldu.
Silvan ilçesine bağlı kırsal mahallede ortaya çıkan boynuzlu yılanı görenleri dehşete düşürdü. Yılanı görenler bu sefer küçük dilini değil de büyük dilini yuttu.

Haber: M.Romedi YILMAZ

Silvan ilçesinde uzun süre eşine benzerine rastlanması zor olan bir olay meydana geldi. Silvan İlçesine bağlı Kırsal Mahallede köylü vatandaşların çalıların arasında gördüğü boynuzlu yaratığın önce ne olduğunu anlamazken, sonra boynuzlu ve yaşlı bir yılan olduğunu anladılar.  

Vatandaşlar tarafından görülen boynuzlu yılan önce çalıların arasında boynuzları olan bir yaratık belirdi. Köylüler ise bu yaratığı kayıt altına almak için hemen cep telefonlarına sarıldılar. Sonra boynuzlu yılan olduğu öğrenildi.

Köylüler karşılarındaki yaratığın boynuzlu bir yılan olduğunu fark etmelerinin ardından ise asıl büyük şaşkınlığı yaşayarak bu sefer adeta küçük dilini değil de büyük dilini yuttu.

NEREYE GİTTİĞİ BİLİNMİYOR

Köylü vatandaşların görüntüsünü almasının ardından hızla bölgeden uzaklaşan yılan, gözlerden kayboldu. Nadir görülen hayvanın nereye gittiği bilinmiyor. Olay, Silvan’da şaşkınlığa neden oldu.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.