Silvan’da Başıboş köpekler toplandı

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 12.07.2024 - 12:15, Güncelleme: 12.07.2024 - 12:15 1953+ kez okundu.
 

Silvan’da Başıboş köpekler toplandı

Silvan’da sayıları her geçen gün artan başıboş sahipsiz köpekler, tehlike oluşturduğu gerekçesiyle belediye ekipleri tarafında toplandı.
Haber: M.Romedi YILMAZ İlçe merkezinde sayıları giderek artan sokak köpekleri belediye ekipleri tarafından toplanarak barınağa yerleştirildi. Silvan Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinde sayıları giderek artan sokak köpeklerini vatandaşların şikayetleri üzerine uyuşturucu iğne ile vurarak toplamaya başladı. Ekipler tarafından çarşı merkez ve Tekel Mahallesi’nde toplanan köpekler barınağa götürüldü. Barınağa yerleştirilen köpekler kısırlaştırılıp, aşıları yapıldığı belirtildi.    
Silvan’da sayıları her geçen gün artan başıboş sahipsiz köpekler, tehlike oluşturduğu gerekçesiyle belediye ekipleri tarafında toplandı.

Haber: M.Romedi YILMAZ

İlçe merkezinde sayıları giderek artan sokak köpekleri belediye ekipleri tarafından toplanarak barınağa yerleştirildi.

Silvan Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinde sayıları giderek artan sokak köpeklerini vatandaşların şikayetleri üzerine uyuşturucu iğne ile vurarak toplamaya başladı. Ekipler tarafından çarşı merkez ve Tekel Mahallesi’nde toplanan köpekler barınağa götürüldü. Barınağa yerleştirilen köpekler kısırlaştırılıp, aşıları yapıldığı belirtildi.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.