Silvan’da Asfalt Yama Çalışması

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 23.07.2024 - 16:03, Güncelleme: 23.07.2024 - 16:03 1305+ kez okundu.
 

Silvan’da Asfalt Yama Çalışması

Silvan Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede tahrip olan cadde ve sokaklarda asfalt yama çalışmalarına başladı.
Haber: M.Romedi YILMAZ Silvan İlçesinin muhtelif Mahallerindeki yapılan alt yapı çalışmaları sonrası tahrip olan cadde ve sokaklarda, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü teknik personelleri kontrolünde asfalt – yama çalışmaları başladı. Vatandaşların talebi doğrultusunda Belediye Eşbaşkanların talimatları ile çalışma yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, teknik personeller gözetiminde üst yapıları tahrip olan cadde ve sokaklarda asfalt yama çalışmaları başladı.  
Silvan Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede tahrip olan cadde ve sokaklarda asfalt yama çalışmalarına başladı.

Haber: M.Romedi YILMAZ

Silvan İlçesinin muhtelif Mahallerindeki yapılan alt yapı çalışmaları sonrası tahrip olan cadde ve sokaklarda, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü teknik personelleri kontrolünde asfalt – yama çalışmaları başladı.

Vatandaşların talebi doğrultusunda Belediye Eşbaşkanların talimatları ile çalışma yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, teknik personeller gözetiminde üst yapıları tahrip olan cadde ve sokaklarda asfalt yama çalışmaları başladı.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.