Silvan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlandı

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 16.07.2024 - 11:54, Güncelleme: 16.07.2024 - 11:54 1644+ kez okundu.
 

Silvan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlandı

Silvan ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinliklerle gerçekleşti. Etkinlikler kapsamında Silvan'da Şehit Kabirlerine Ziyaret edildi.
Haber: İhsan YILMAZ-M.ROMEDİ YILMAZ Kaymakam Uğuz, Bu halk o hain güruhun askeri uçaklarına, tanklarına ve toplarına meydan okuyarak, göğüs gererek, kutlu bir zafer kazandı. KABİRLERİNE ZİYARET EDİLDİ Silvan ilçesinde ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında şehit kabirlerine ziyaret gerçekleştirildi. Silvan ilçesinde ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında, Ferudon Mahallesi’ndeki şehit kabirlerine ziyaret programı düzenlendi. Programa Kaymakam Hasan Uğuz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Uğur Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Güntürk, Belediye Başkanı Yardımcısı Fersende Tekin, Silvan İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ahmet Baykut katıldı. MİLLİ BİRLİK GÜNÜ Silvan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Hükümet Konağı bahçesinde bir araya gelerek, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı” gerçekleştirdi. Programa Silvan Kaymakamı Hasan Uğuz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Uğur Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Güntürk, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Nedim Kılıçaslan, Silvan İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ahmet Baykut, siyasi parti temsilcileri, Daire Amirleri, Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Şehit Aileleri Dernekleri, Askeri Erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hükümet Konağı önünde düzenlenen etkinlik programında, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında şehit olanların anısına saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Kur’an’ı Kerim tilavetinin ardından dualar yapıldı. “BU HALK KUTLU BİR ZAFER KANZANDI” Kaymakam Uğuz, “Gençler; tarihimizi iyi bilin. 15 Temmuz hain darbe girişimi de dâhil olmak üzere bu millete kumpas kurmaya çalışanlara bilginiz birikiminizi ve gücünüzü kullanarak, milletimizin milli ve manevi değerleri öncülüğünde geçit vermeyin. Bu halk o hain güruhun askeri uçaklarına, tanklarına ve toplarına meydan okuyarak, göğüs gererek, kutlu bir zafer kazandığını” söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının ardından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili müzik ve sinevizyon yayınlandı. 15 Temmuz ruhunu yansıtan fotoğraf ve film gösterimi sunuldu. Program, 01.30’da Camilerde sella okunmasıyla sona erdi.  
Silvan ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinliklerle gerçekleşti. Etkinlikler kapsamında Silvan'da Şehit Kabirlerine Ziyaret edildi.

Haber: İhsan YILMAZ-M.ROMEDİ YILMAZ

Kaymakam Uğuz, Bu halk o hain güruhun askeri uçaklarına, tanklarına ve toplarına meydan okuyarak, göğüs gererek, kutlu bir zafer kazandı.

KABİRLERİNE ZİYARET EDİLDİ

Silvan ilçesinde ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında şehit kabirlerine ziyaret gerçekleştirildi.

Silvan ilçesinde ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında, Ferudon Mahallesi’ndeki şehit kabirlerine ziyaret programı düzenlendi. Programa Kaymakam Hasan Uğuz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Uğur Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Güntürk, Belediye Başkanı Yardımcısı Fersende Tekin, Silvan İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ahmet Baykut katıldı.

MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Silvan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Hükümet Konağı bahçesinde bir araya gelerek, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı” gerçekleştirdi.

Programa Silvan Kaymakamı Hasan Uğuz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Uğur Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Güntürk, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Nedim Kılıçaslan, Silvan İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ahmet Baykut, siyasi parti temsilcileri, Daire Amirleri, Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Şehit Aileleri Dernekleri, Askeri Erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen etkinlik programında, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında şehit olanların anısına saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Kur’an’ı Kerim tilavetinin ardından dualar yapıldı.

“BU HALK KUTLU BİR ZAFER KANZANDI”

Kaymakam Uğuz, “Gençler; tarihimizi iyi bilin. 15 Temmuz hain darbe girişimi de dâhil olmak üzere bu millete kumpas kurmaya çalışanlara bilginiz birikiminizi ve gücünüzü kullanarak, milletimizin milli ve manevi değerleri öncülüğünde geçit vermeyin. Bu halk o hain güruhun askeri uçaklarına, tanklarına ve toplarına meydan okuyarak, göğüs gererek, kutlu bir zafer kazandığını” söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının ardından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili müzik ve sinevizyon yayınlandı. 15 Temmuz ruhunu yansıtan fotoğraf ve film gösterimi sunuldu.

Program, 01.30’da Camilerde sella okunmasıyla sona erdi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.