Şarkıcı Marius Bear Laruzen'lileri coşturdu

Kültür 18.09.2023 - 14:14, Güncelleme: 18.09.2023 - 16:42 2215+ kez okundu.
 

Şarkıcı Marius Bear Laruzen'lileri coşturdu

Laruzen Kültür Merkezinde 16-17 Eylül'de düzenlenen festivale katilan İsviçreli Sanatçı Marius Bear, verdiği "Biys Do cry" adlı şarkısıyla festivale katılanları costurdu.
Haber: İhsan Yılmaz-laruzen-Zurih-İsviçre Laruzen Kültür Merkezinde 16-17 Eylül'de düzenlenen festivale katilan İsviçreli Sanatçı Marius Bear, verdiği "Biys Do cry" adlı şarkısıyla festivalen katılanları costurdu. Festival etkinlikleri kapsaminda bir çok sanatçının katıldığı festivalede Luzern'li doyasiya eğlendi. Festival etkinliklerine katılan Mehmet Acar, "Yaklaşık 20 yılıdır Luzern bölgesinde yaşıyorum. Her yıl Eylül ayında düzenlenen festivale fırsat buldukça katılıyorum. Çok güzel kültürel bir etkinlik. Zaman zaman çocuklarımla birlikte kariliyoruz. Kültür sanat çalışması olan her yerde yaşam bir başka güzel oluyor. Bir kentin, bir şehrin. Bi kasabanın en güzel tanıtma yöntemi tabiki sosyal etkinliklerdir. Burada da sosyal etkinlikler sürekli yapılıyor. Bizlerde bu etkinliklere katılarak destek sunuyoruz. İsviçreli Sanatçı Marius Bear bir birinden guzel söylediği şarkılarla bizleri coşturdu. Bu tür etkinlikleri düzenleyip emegi geçenlere cani gönülden teşekkür ederim. Emeklerine sağlık" diye konuştu. Marius Bear, İsviçreli şarkıcıdır. Bear, 2022 Eurovision Şarkı Yarışması'nda İsviçre'yi "Boys Do Cry" adlı şarkısıyla temsil etmiştir.
Laruzen Kültür Merkezinde 16-17 Eylül'de düzenlenen festivale katilan İsviçreli Sanatçı Marius Bear, verdiği "Biys Do cry" adlı şarkısıyla festivale katılanları costurdu.

Haber: İhsan Yılmaz-laruzen-Zurih-İsviçre

Laruzen Kültür Merkezinde 16-17 Eylül'de düzenlenen festivale katilan İsviçreli Sanatçı Marius Bear, verdiği "Biys Do cry" adlı şarkısıyla festivalen katılanları costurdu.
Festival etkinlikleri kapsaminda bir çok sanatçının katıldığı festivalede Luzern'li doyasiya eğlendi.


Festival etkinliklerine katılan Mehmet Acar, "Yaklaşık 20 yılıdır Luzern bölgesinde yaşıyorum. Her yıl Eylül ayında düzenlenen festivale fırsat buldukça katılıyorum. Çok güzel kültürel bir etkinlik. Zaman zaman çocuklarımla birlikte kariliyoruz. Kültür sanat çalışması olan her yerde yaşam bir başka güzel oluyor. Bir kentin, bir şehrin. Bi kasabanın en güzel tanıtma yöntemi tabiki sosyal etkinliklerdir. Burada da sosyal etkinlikler sürekli yapılıyor. Bizlerde bu etkinliklere katılarak destek sunuyoruz. İsviçreli Sanatçı Marius Bear bir birinden guzel söylediği şarkılarla bizleri coşturdu. Bu tür etkinlikleri düzenleyip emegi geçenlere cani gönülden teşekkür ederim. Emeklerine sağlık" diye konuştu.
Marius Bear, İsviçreli şarkıcıdır. Bear, 2022 Eurovision Şarkı Yarışması'nda İsviçre'yi "Boys Do Cry" adlı şarkısıyla temsil etmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.