Rewşan’ın Albümünden ilk tekli yayında!

Sanat (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 15.03.2024 - 16:56, Güncelleme: 15.03.2024 - 16:56 3316+ kez okundu.
 

Rewşan’ın Albümünden ilk tekli yayında!

Rewşan'ın yeni live albümünden yayınlanan ilk tekli “Nayê” 15 Mart 2024 Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini aldı. Kürt sanatçı Rewşan yine yaza damga vuracak.
Haber: Nur ORHAN Kasım 2023’te gerçekleştirdiği İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi konserinde alınan kayıtlar ve görüntüler ile hazırlanan live albümden yayınlanan ilk teklinin adı ‘’Nayê’'. Albümün tamamı ise Rewşan’ın derlemelerinin de yer aldığı toplam sekiz şarkıdan oluşuyor. Rewşan henüz diğer şarkıları hakkında bilgi vermezken hayranlarına çok güzel sürprizler yapacağının müjdesini ilk ikilisinde verdi. Sanatçı bugünler de klibi öncesi İstanbul’da 25 Nisan 2024’te gerçekleştireceği konserin hazırlıklarını yapıyor.      
Rewşan'ın yeni live albümünden yayınlanan ilk tekli “Nayê” 15 Mart 2024 Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini aldı. Kürt sanatçı Rewşan yine yaza damga vuracak.

Haber: Nur ORHAN

Kasım 2023’te gerçekleştirdiği İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi konserinde alınan kayıtlar ve görüntüler ile hazırlanan live albümden yayınlanan ilk teklinin adı ‘’Nayê’'. Albümün tamamı ise Rewşan’ın derlemelerinin de yer aldığı toplam sekiz şarkıdan oluşuyor.

Rewşan henüz diğer şarkıları hakkında bilgi vermezken hayranlarına çok güzel sürprizler yapacağının müjdesini ilk ikilisinde verdi.

Sanatçı bugünler de klibi öncesi İstanbul’da 25 Nisan 2024’te gerçekleştireceği konserin hazırlıklarını yapıyor.

 

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.