Pizza Şampiyonu yazarlarımızla bir araya geldi

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 15.08.2024 - 11:50, Güncelleme: 15.08.2024 - 11:50 1991+ kez okundu.
 

Pizza Şampiyonu yazarlarımızla bir araya geldi

Dünya Pizza Şampiyonu Hakkı Akdeniz, Gazetemizin köşe yazarları Adnan Ateş ile Mehmet Kudat ile bir araya gelerek, Diyarbakır Gastronomisi hakkında bilgi alış-verişinde bulundu.
Haber: M.Romedi YILMAZ Hakkı Akdeniz, Diyarbakır mutfağının ve özellikle Silvan mutfağının eşsiz lezzetlerini tanımanın şehir turizmine katkıda bulunacağına inandığını söyledi. Gazetemizin köşe yazarları da Akdeniz’in başarılarına ve girişimcilik hikâyesine övgüde bulunarak, onun deneyimlerinin genç nesiller için ilham kaynağı olacağını belirti. Diyarbakır’a gelmenin kendisini mutlu ettiğini belirten, Akdeniz, “Diyarbakır mutfağı baharatlarıyla sunum şekli ile eşsiz bir mutfak. Bu mutfağın tanıtılması, şehrin turizmine de büyük bir katkı sağlayacaktır. Genelde Diyarbakır Mutfağı özelde ise, Silvan mutfağı eşsiz lezzetleriyle bilinmektedir. Bu lezzetlerin tanıtımı layıkıyla yapıldığı zaman hak ettiği ilgiyi göreceğine inanıyorum. Diyarbakır’da da dostlarımla bir araya gelmekten de büyük bir mutluluk ve keyif aldım” dedi. Gazetemizin köşe yazarları Adnan Ateş, “Hemşerimiz ve dostumuz Hakkı Akdeniz ile birlikte şehir gastronomisini ve Diyarbakır lezzetlerini konuştuk. Hakkı Akdeniz, kendi dalında Dünya’da kendini ispatlamış bir markadır. Kendisinin başarıları bizim başarılarımız ve mutluluğumuzdur. Şampiyonla bir araya gelmekten de ayrıca keyif aldım” dedi. Köşe Yazarımız Mehmet Kudat, “Bugün burada iş dünyasında büyük başarılar yakalamış olan, girişimci Şampiyon Hakkı Akdeniz ile bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Genç nesillerin Hakkı Akdeniz’in girişimcilik hikâyesini mutlaka öğrenmeleri ve Hakkı Akdeniz’i örnek alırlarsa büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Silvan’dan New York’a uzanan mükemmel bir girişimcilik hikâyesidir. Kendisine başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Dünya Pizza Şampiyonu Hakkı Akdeniz, Gazetemizin köşe yazarları Adnan Ateş ile Mehmet Kudat ile bir araya gelerek, Diyarbakır Gastronomisi hakkında bilgi alış-verişinde bulundu.

Haber: M.Romedi YILMAZ

Hakkı Akdeniz, Diyarbakır mutfağının ve özellikle Silvan mutfağının eşsiz lezzetlerini tanımanın şehir turizmine katkıda bulunacağına inandığını söyledi. Gazetemizin köşe yazarları da Akdeniz’in başarılarına ve girişimcilik hikâyesine övgüde bulunarak, onun deneyimlerinin genç nesiller için ilham kaynağı olacağını belirti.

Diyarbakır’a gelmenin kendisini mutlu ettiğini belirten, Akdeniz, “Diyarbakır mutfağı baharatlarıyla sunum şekli ile eşsiz bir mutfak. Bu mutfağın tanıtılması, şehrin turizmine de büyük bir katkı sağlayacaktır. Genelde Diyarbakır Mutfağı özelde ise, Silvan mutfağı eşsiz lezzetleriyle bilinmektedir. Bu lezzetlerin tanıtımı layıkıyla yapıldığı zaman hak ettiği ilgiyi göreceğine inanıyorum. Diyarbakır’da da dostlarımla bir araya gelmekten de büyük bir mutluluk ve keyif aldım” dedi.

Gazetemizin köşe yazarları Adnan Ateş, “Hemşerimiz ve dostumuz Hakkı Akdeniz ile birlikte şehir gastronomisini ve Diyarbakır lezzetlerini konuştuk. Hakkı Akdeniz, kendi dalında Dünya’da kendini ispatlamış bir markadır. Kendisinin başarıları bizim başarılarımız ve mutluluğumuzdur. Şampiyonla bir araya gelmekten de ayrıca keyif aldım” dedi.

Köşe Yazarımız Mehmet Kudat, “Bugün burada iş dünyasında büyük başarılar yakalamış olan, girişimci Şampiyon Hakkı Akdeniz ile bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Genç nesillerin Hakkı Akdeniz’in girişimcilik hikâyesini mutlaka öğrenmeleri ve Hakkı Akdeniz’i örnek alırlarsa büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Silvan’dan New York’a uzanan mükemmel bir girişimcilik hikâyesidir. Kendisine başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.