Komşuda bombalı paket paniği: Patlatıldı

Asayiş (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 17.05.2024 - 12:23, Güncelleme: 17.05.2024 - 12:23 2285+ kez okundu.
 

Komşuda bombalı paket paniği: Patlatıldı

Diyarbakır'a komşu ilde parkın önündeki kaldırıma bırakılan sırt çantası bomba paniği yaşattı. Çanta fünye ile patlatıldı.
Adıyaman’da bir parkın önünde bulunan kaldırıma bırakılan bir sırt çantası paniğe neden oldu. İçin bomba olabileceği düşünülen sırt çantası fünyeyle patlatıldı. Adıyaman merkez Gölbaşı Caddesi Mimar Sinan Parkı önünde bulunan kaldırımda bir sırt çantasını fark eden vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Çantanın içinden ne çıktı? Bunun üzerine olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler aldıkları güvenlik önlemlerinin ardından bomba imha uzmanlarına durumu bildirdi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları, bomba paniğine neden olan çantaya fünye yerleştirerek kontrollü patlama gerçekleştirdi. Parçalara ayrılan çantadan kıyafetler çıktı. (Haber Merkezi)
Diyarbakır'a komşu ilde parkın önündeki kaldırıma bırakılan sırt çantası bomba paniği yaşattı. Çanta fünye ile patlatıldı.

Adıyaman’da bir parkın önünde bulunan kaldırıma bırakılan bir sırt çantası paniğe neden oldu. İçin bomba olabileceği düşünülen sırt çantası fünyeyle patlatıldı.

Adıyaman merkez Gölbaşı Caddesi Mimar Sinan Parkı önünde bulunan kaldırımda bir sırt çantasını fark eden vatandaşlar polise ihbarda bulundu.

Çantanın içinden ne çıktı?

Bunun üzerine olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler aldıkları güvenlik önlemlerinin ardından bomba imha uzmanlarına durumu bildirdi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları, bomba paniğine neden olan çantaya fünye yerleştirerek kontrollü patlama gerçekleştirdi. Parçalara ayrılan çantadan kıyafetler çıktı. (Haber Merkezi)

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.