Basın İlan Kurumu 2025 Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi

Gündem (H M) - Haber Merkezi | 07.02.2025 - 12:01, Güncelleme: 07.02.2025 - 12:01 5321+ kez okundu.
 

Basın İlan Kurumu 2025 Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi

Basın İlan Kurumu, 2025 yılına yönelik değerlendirmeler yapmak üzere Konya’da bir araya geldi.
Genel Müdür Cavit Erkılınç, Genel Müdür Yardımcısı Mesut Onat, Kurum birim müdürleri ve bölge müdürlerinin katıldığı toplantıda, Kurumun son bir yıllık faaliyetleri masaya yatırıldı. Geleceğe yönelik beklentiler ve projeler istişare edilirken, insan kaynağının verimli kullanılması ve süreli yayınların mevzuat yükümlülüklerini yerine getirmeleri konusunda uyarılar yapıldı. Genel Müdür Erkılınç, özellikle basın sektörü ve Kurum açısından gelir elde etme potansiyeli taşıyan projelere hızla odaklanılması gerektiğini vurgulayarak, “Statükocu yönetim anlayışları artık geride kaldı, hepimiz elimizi taşın altına koyacağız” dedi. Erkılınç, resmî ilan ve reklam gelirlerindeki azalmaya karşılık, yüksek zam oranlarıyla bu sorunun çözülemeyeceğini belirterek, gazetecilerin dijital medya seçeneklerine yönelmesinin önemine dikkat çekti. Ayrıca, internet haber sitelerinin ziyaretçi trafik manipülasyonlarına karşı uyarılarda bulundu. Toplantıda, basın sektöründe nitelikli gazeteciliğin önemine de değinildi ve internet haber sitelerinin özgün, okur odaklı içerikler üretmeye teşvik edilmesi gerektiği ifade edildi. Toplantının sonunda, birim ve bölge müdürleri gündemdeki konular ve yeni reklam projeleri üzerine sunumlarını gerçekleştirdi.
Basın İlan Kurumu, 2025 yılına yönelik değerlendirmeler yapmak üzere Konya’da bir araya geldi.

Genel Müdür Cavit Erkılınç, Genel Müdür Yardımcısı Mesut Onat, Kurum birim müdürleri ve bölge müdürlerinin katıldığı toplantıda, Kurumun son bir yıllık faaliyetleri masaya yatırıldı. Geleceğe yönelik beklentiler ve projeler istişare edilirken, insan kaynağının verimli kullanılması ve süreli yayınların mevzuat yükümlülüklerini yerine getirmeleri konusunda uyarılar yapıldı.

Genel Müdür Erkılınç, özellikle basın sektörü ve Kurum açısından gelir elde etme potansiyeli taşıyan projelere hızla odaklanılması gerektiğini vurgulayarak, “Statükocu yönetim anlayışları artık geride kaldı, hepimiz elimizi taşın altına koyacağız” dedi. Erkılınç, resmî ilan ve reklam gelirlerindeki azalmaya karşılık, yüksek zam oranlarıyla bu sorunun çözülemeyeceğini belirterek, gazetecilerin dijital medya seçeneklerine yönelmesinin önemine dikkat çekti. Ayrıca, internet haber sitelerinin ziyaretçi trafik manipülasyonlarına karşı uyarılarda bulundu.

Toplantıda, basın sektöründe nitelikli gazeteciliğin önemine de değinildi ve internet haber sitelerinin özgün, okur odaklı içerikler üretmeye teşvik edilmesi gerektiği ifade edildi. Toplantının sonunda, birim ve bölge müdürleri gündemdeki konular ve yeni reklam projeleri üzerine sunumlarını gerçekleştirdi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.