Silvan'da Asfalt Yama Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 08.10.2024 - 17:55, Güncelleme: 08.10.2024 - 17:55 1363 kez okundu.
 

Silvan'da Asfalt Yama Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Silvan İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede Doğalgaz çalışmalarının ardında gerçekleştirdikleri asfalt yama çalışmaları ile ulaşımın kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım attı.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Şehir Merkezindeki Doğalgaz çalışmalarının ardından oluşan çukurlar, belediye ekipleri tarafından asfalt ile kapatılarak vatandaşların daha konforlu bir yolculuk yapmaları sağlanıyor. Bu kapsamda, Bağlar Mahallesi'nde Cenanlar Caddesi ve Kale Mahallesi'nde Atatürk ve Fırat Caddeleri üzerinde bozulan yollar, asfalt ile yenilendi. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte, hem sürücülerin hem de yayaların güvenli bir şekilde bu yolları kullanması hedefleniyor. Silvan Belediyesi yetkilileri, asfalt yama çalışmalarının tüm cadde ve sokaklarda sürdürülmeye devam edeceğini belirterek, vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşamaları için gerekli adımları atmaya devam edeceklerini vurguladılar. Ayrıca, yapılan çalışmalara destek veren vatandaşlara teşekkür edildi. Bu yenilikler, Silvan’ın ulaşım altyapısının güçlendirilmesine katkı sağlarken, aynı zamanda yerel yönetimin sorunlara duyarlılığını ve çözüm odaklı yaklaşımını da gözler önüne seriyor.  
Silvan İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede Doğalgaz çalışmalarının ardında gerçekleştirdikleri asfalt yama çalışmaları ile ulaşımın kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım attı.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Şehir Merkezindeki Doğalgaz çalışmalarının ardından oluşan çukurlar, belediye ekipleri tarafından asfalt ile kapatılarak vatandaşların daha konforlu bir yolculuk yapmaları sağlanıyor.

Bu kapsamda, Bağlar Mahallesi'nde Cenanlar Caddesi ve Kale Mahallesi'nde Atatürk ve Fırat Caddeleri üzerinde bozulan yollar, asfalt ile yenilendi. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte, hem sürücülerin hem de yayaların güvenli bir şekilde bu yolları kullanması hedefleniyor.

Silvan Belediyesi yetkilileri, asfalt yama çalışmalarının tüm cadde ve sokaklarda sürdürülmeye devam edeceğini belirterek, vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşamaları için gerekli adımları atmaya devam edeceklerini vurguladılar. Ayrıca, yapılan çalışmalara destek veren vatandaşlara teşekkür edildi.

Bu yenilikler, Silvan’ın ulaşım altyapısının güçlendirilmesine katkı sağlarken, aynı zamanda yerel yönetimin sorunlara duyarlılığını ve çözüm odaklı yaklaşımını da gözler önüne seriyor.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.