Hazro'da Eğitim Yılına Hızlı Başlangıç: Doğaner’den Okullara Ziyaret

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 01.10.2024 - 11:56, Güncelleme: 01.10.2024 - 11:56 1639 kez okundu.
 

Hazro'da Eğitim Yılına Hızlı Başlangıç: Doğaner’den Okullara Ziyaret

Hazro İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Doğaner, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte hem merkezde hem de kırsal mahallelerde bulunan okullara ziyaretlerini sürdürüyor.
Haber: İhsan YILMAZ Şube Müdürü Mustafa Güven ile birlikte sahada aktif rol alan Doğaner, ilkokul, ortaokul ve liselerdeki yöneticilerle bir araya gelerek yeni eğitim dönemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretlerinde okul yöneticileri ve öğretmenlerle toplantılar düzenleyen Doğaner, okulların genel durumu hakkında bilgi aldı ve eğitimin kalitesinin artırılması için fikir paylaşımlarında bulundu. Eğitim başarısını daha üst seviyelere taşımak adına yapılacak çalışmaların önemine dikkat çekerek, bu konuda öğretmenlerin görüşlerini dinledi. Öğrencilerle Birebir İletişim Müdür Doğaner’in ziyaretlerinin bir diğer önemli kısmı ise sınıflara gerçekleştirdiği ziyaretler oldu. Öğrencilerle birebir sohbet eden Doğaner, onların heyecanına ortak olarak motivasyonlarını artırmaya yönelik samimi bir iletişim kurdu. Yeni eğitim-öğretim yılı için öğrencilere başarı dileklerini ileten Doğaner, bu süreçte öğretmenlerin yanı sıra öğrencilerin de aktif katılımının eğitimdeki başarı için kritik olduğunu vurguladı. Doğaner’in bu ziyaretleri, Hazro ilçesindeki eğitim faaliyetlerine yeni bir ivme kazandırmayı ve öğretmen-öğrenci ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor. İlçe genelinde eğitimdeki gelişmelerin yakından takip edileceği bu dönemde, başarı seviyesini artırmak adına çalışmaların süreceği bildirildi.
Hazro İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Doğaner, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte hem merkezde hem de kırsal mahallelerde bulunan okullara ziyaretlerini sürdürüyor.

Haber: İhsan YILMAZ

Şube Müdürü Mustafa Güven ile birlikte sahada aktif rol alan Doğaner, ilkokul, ortaokul ve liselerdeki yöneticilerle bir araya gelerek yeni eğitim dönemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerinde okul yöneticileri ve öğretmenlerle toplantılar düzenleyen Doğaner, okulların genel durumu hakkında bilgi aldı ve eğitimin kalitesinin artırılması için fikir paylaşımlarında bulundu. Eğitim başarısını daha üst seviyelere taşımak adına yapılacak çalışmaların önemine dikkat çekerek, bu konuda öğretmenlerin görüşlerini dinledi.

Öğrencilerle Birebir İletişim

Müdür Doğaner’in ziyaretlerinin bir diğer önemli kısmı ise sınıflara gerçekleştirdiği ziyaretler oldu. Öğrencilerle birebir sohbet eden Doğaner, onların heyecanına ortak olarak motivasyonlarını artırmaya yönelik samimi bir iletişim kurdu. Yeni eğitim-öğretim yılı için öğrencilere başarı dileklerini ileten Doğaner, bu süreçte öğretmenlerin yanı sıra öğrencilerin de aktif katılımının eğitimdeki başarı için kritik olduğunu vurguladı.

Doğaner’in bu ziyaretleri, Hazro ilçesindeki eğitim faaliyetlerine yeni bir ivme kazandırmayı ve öğretmen-öğrenci ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor. İlçe genelinde eğitimdeki gelişmelerin yakından takip edileceği bu dönemde, başarı seviyesini artırmak adına çalışmaların süreceği bildirildi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.