Salim Güran’ın Galip Ensarioğlu'nu ziyaret ettiği ortaya çıktı!

Diyarbakır (MG) - Mücadele Gazetesi | 18.09.2024 - 16:54, Güncelleme: 18.09.2024 - 16:54 1204 kez okundu.
 

Salim Güran’ın Galip Ensarioğlu'nu ziyaret ettiği ortaya çıktı!

Narin olayında tutuklanan amca Salim Güran’ın muhtar sıfatı ile AK Parti Diyarbakır Galip Ensarioğlu’nu Meclis’te ziyaret ettiği ortaya çıktı.
Merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümünün ardından yaptığı yorumlarla tepkileri üzerine çeken AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun Salim Güran ile bir fotoğrafı ortaya çıktı. Narin cinayetinden tutuklanan amca Salim Güran'ın muhtar sıfatı ile Galip Ensarioğlu'nu diğer Diyarbakırlı muhtarlar ile 27 Aralık 2023'te ziyaret ettiği öğrenildi. Amca Güran ile Ensarioğlu'nun Meclis'te iktidar kulisinde çay içtiği fotoğraf karesi ortaya çıktı. Söz konusu fotoğrafta Güran ve Ensarioğlu ile birlikte 2 kişi daha bulunuyor. Ensarioğlu, Diyarbakırlı muhtarları ağırlamasını Facebook hesabından ziyaretin olduğu gün duyurdu. Ensarioğlu, sosyal medya hesabından Salim Güran'ın da yer aldığı fotoğrafları paylaşıp şu notu paylaştı: Haber Merkezi
Narin olayında tutuklanan amca Salim Güran’ın muhtar sıfatı ile AK Parti Diyarbakır Galip Ensarioğlu’nu Meclis’te ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümünün ardından yaptığı yorumlarla tepkileri üzerine çeken AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun Salim Güran ile bir fotoğrafı ortaya çıktı. Narin cinayetinden tutuklanan amca Salim Güran'ın muhtar sıfatı ile Galip Ensarioğlu'nu diğer Diyarbakırlı muhtarlar ile 27 Aralık 2023'te ziyaret ettiği öğrenildi.

Amca Güran ile Ensarioğlu'nun Meclis'te iktidar kulisinde çay içtiği fotoğraf karesi ortaya çıktı. Söz konusu fotoğrafta Güran ve Ensarioğlu ile birlikte 2 kişi daha bulunuyor.

Ensarioğlu, Diyarbakırlı muhtarları ağırlamasını Facebook hesabından ziyaretin olduğu gün duyurdu. Ensarioğlu, sosyal medya hesabından Salim Güran'ın da yer aldığı fotoğrafları paylaşıp şu notu paylaştı:

Haber Merkezi

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.