Haftanın takımı Amedspor oldu

Diyarbakır (GEG) - Güneydoğuekspres Gazetesi | 18.09.2024 - 10:15, Güncelleme: 18.09.2024 - 10:15 476 kez okundu.
 

Haftanın takımı Amedspor oldu

Bandırmaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Amedspor, ligde haftanın takımı seçildi.
Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Amedspor, zorlu Bandırmaspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle döndü.  Adama Traore'nin attığı golle 3 puana uzanan Amedspor, üst üste ikinci galibiyetini alarak puanını 8’e çıkardı. Bu sonuçla Amedspor, ligde 5. sıraya yükseldi. İlk 3 haftada 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle sezona başlayan Amedspor, 4. haftada Kocaelispor'u mağlup ederek çıkışa geçmişti.  Bandırmaspor galibiyetiyle birlikte üst üste ikinci galibiyetini elde eden takım, bu performansıyla taraftarların da takdirini topladı.Taraftarların oylarıyla "Haftanın Takımı" seçilen Amedspor, ligdeki yükselişini sürdürüyor.  Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışında iddialı bir konuma gelen Amedspor, taraftarlarına umut vermeye devam ediyor.Amedspor, bu hafta da kendi evinde Boluspor'u mağlup ederek üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.
Bandırmaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Amedspor, ligde haftanın takımı seçildi.

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Amedspor, zorlu Bandırmaspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle döndü. 
Adama Traore'nin attığı golle 3 puana uzanan Amedspor, üst üste ikinci galibiyetini alarak puanını 8’e çıkardı. Bu sonuçla Amedspor, ligde 5. sıraya yükseldi.

İlk 3 haftada 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle sezona başlayan Amedspor, 4. haftada Kocaelispor'u mağlup ederek çıkışa geçmişti. 
Bandırmaspor galibiyetiyle birlikte üst üste ikinci galibiyetini elde eden takım, bu performansıyla taraftarların da takdirini topladı.Taraftarların oylarıyla "Haftanın Takımı" seçilen Amedspor, ligdeki yükselişini sürdürüyor. 

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışında iddialı bir konuma gelen Amedspor, taraftarlarına umut vermeye devam ediyor.Amedspor, bu hafta da kendi evinde Boluspor'u mağlup ederek üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.