'Narin'in gözaltına alınan babası serbest bırakıldı' iddiasına yanıt

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 10.09.2024 - 09:10, Güncelleme: 10.09.2024 - 12:31 1126 kez okundu.
 

'Narin'in gözaltına alınan babası serbest bırakıldı' iddiasına yanıt

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili gözaltına alınan babası Arif Güran’ın serbest bırakıldığı iddiasına yanıt geldi.
Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin dün gözaltına alınan 24 kişi arasında olan baba Arif Güran'ın serbest bırakıldığı öne sürüldü. Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren bir açıklama yaparak, "Savcılık ile görüştük. Bize serbest olmadığını söylediler" dedi. Babanın sağlık kontrolüne götürüldüğü öne sürüldü. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde, 21 Ağustos'ta Kuran kursuna gittikten sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi, 19 gün sonra dere kenarında çuval içinde bulundu. Soruşturmada kapsamında ilk önce 21 kişi gözaltına alındı, elde edilen deliller sonrası bu sayı 24'e yükseldi. Gözaltına alınanlar arasında Narin'in annesi Yüksel Güran, babası Arif Güran, iki ağabeyi, üç amcası ve 2 Eylül’de ‘kasten öldürmek'ten tutuklanan köy muhtarı amcası Salim Güran’ın eşini de yer aldı. Daha önce gözaltına alınan ve kolundaki ısırık izinin Narin'e ait olmadığı belirlenerek serbest bırakılan 18 yaşındaki Enes Güran da bir kez daha gözaltına alınmış oldu. Narin'in cenazesi otopsinin ardından Tavşantepe Köy mezarlığına defnedildi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Narin'in babası Arif Güran ise gece saatlerinde serbest bırakıldığı iddia edildi. Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren bir açıklama yaparak, "Savcılık ile görüştük. Bize serbest olmadığını söylediler" dedi. Haber Merkezi
Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili gözaltına alınan babası Arif Güran’ın serbest bırakıldığı iddiasına yanıt geldi.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin dün gözaltına alınan 24 kişi arasında olan baba Arif Güran'ın serbest bırakıldığı öne sürüldü. Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren bir açıklama yaparak, "Savcılık ile görüştük. Bize serbest olmadığını söylediler" dedi. Babanın sağlık kontrolüne götürüldüğü öne sürüldü.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde, 21 Ağustos'ta Kuran kursuna gittikten sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi, 19 gün sonra dere kenarında çuval içinde bulundu.

Soruşturmada kapsamında ilk önce 21 kişi gözaltına alındı, elde edilen deliller sonrası bu sayı 24'e yükseldi. Gözaltına alınanlar arasında Narin'in annesi Yüksel Güran, babası Arif Güran, iki ağabeyi, üç amcası ve 2 Eylül’de ‘kasten öldürmek'ten tutuklanan köy muhtarı amcası Salim Güran’ın eşini de yer aldı. Daha önce gözaltına alınan ve kolundaki ısırık izinin Narin'e ait olmadığı belirlenerek serbest bırakılan 18 yaşındaki Enes Güran da bir kez daha gözaltına alınmış oldu.

Narin'in cenazesi otopsinin ardından Tavşantepe Köy mezarlığına defnedildi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Narin'in babası Arif Güran ise gece saatlerinde serbest bırakıldığı iddia edildi. Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren bir açıklama yaparak, "Savcılık ile görüştük. Bize serbest olmadığını söylediler" dedi. Haber Merkezi

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.