Diyarbakır’da Godernê Çayı’na giren genç boğuldu

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 26.08.2024 - 11:05, Güncelleme: 26.08.2024 - 11:05 1336 kez okundu.
 

Diyarbakır’da Godernê Çayı’na giren genç boğuldu

Diyarbakır'da serinlemek için Godernê Çayı’na giren genç boğularak hayatını kaybederken, Lice Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Diyarbakır’ın Kulp ilçesine bağlı Godernê Çayına serinlemek için giren genç boğularak yaşamını yitirdi. Lice ilçesinden Kulp ilçesindeki Goderné Çayına yüzmek için giden Günay Human (20) adlı genç akıntıya kapılarak yaşamını yitirdi. Çevredekiler tarafından sudan çıkarılan Human’ a yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çevredekiler tarafından Human’ın cenazesi Lice Halis Toprak Vakfı Devlet Hastanesine getirildi. Lice Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan incelemelerin ardından ceset otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Konu ile ilgili Lice Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Diyarbakır'da serinlemek için Godernê Çayı’na giren genç boğularak hayatını kaybederken, Lice Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır’ın Kulp ilçesine bağlı Godernê Çayına serinlemek için giren genç boğularak yaşamını yitirdi.

Lice ilçesinden Kulp ilçesindeki Goderné Çayına yüzmek için giden Günay Human (20) adlı genç akıntıya kapılarak yaşamını yitirdi.

Çevredekiler tarafından sudan çıkarılan Human’ a yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çevredekiler tarafından Human’ın cenazesi Lice Halis Toprak Vakfı Devlet Hastanesine getirildi. Lice Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan incelemelerin ardından ceset otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Konu ile ilgili Lice Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.